Ehm, poti spune si geloasa dar chiar si ca are ciuda pe tine din anumite motive. Asa patesti de obice. Unele persoane au un fel de potential care sa convinga omul prin spusele lui.Asta, fiind o singura persoana poate sa iti ruineze datele cu toti prietenii. Daca ii baga strambe doar la o singura prietena de a ta, si aceea va fi convinsa, atunci va merge din vorba in vorba pana vei fi privita in aceei ochi sinistri ai oamenilor. Cam asa am patit eu la clasa la mine. Sa fixezi problema? Eu nu mai pot face nimic. Deja toata clasa mea ma crede un noob, dar la tine deocamdata nu toate prietenele se comporta asa cu tine. Incearca sa fii foarte draguta cu ele, si sa ai grija cum vorbesti in ultima perioada. Ca daca ti-o ia aceea inainte, atunci nu vei mai avea multi prieteni si vei ajunge sa stai "izolata" in casa, exact cum stau eu acum.
:@ pai eu sunt mai tupeista, spun lucrurile in fata ....si recunosc nu suport sa imi intoarca prietenii impotriva mea dar totusi :/ daca ma insel in privinta tipei
Hei. Părerea mea e că ar trebui să încerci să fii și tu prietenă cu ea, dacă nu e așa cum crezi tu? Cine știe, poate o sa ajungeti prietene foarte bune. Fiecare om merită o șansă, deci încearcă. Până la urmă nu cred că strică o persoană în plus în grupul vostru. Sper că ți-am fost de ajutor. :*
Mda...e si asta o varianta. O sa ma gandesc serios la ce ai zis.Multumesc :*
Diorrus întreabă: