| anonimcusangerece a întrebat:

E o fata...am impresia ca imi "fura" prietenii :@ Deci m-am trezit ca una din cele mai bune prietene face o poza cu respectiva si scrie "Macar tu sa-mi fi prietena adevarata". Mie nu mi-au vorbit niciodata de ea. thinking Sau tipa imi eticheteaza aproximativ toti prietenii in postarile ei: "Imi e dor de voi". De unde peste noapte au devenit astia prieteni? :@ Eram cu o amica si ne intalnim cu "ea" :@ si se duce si o saluta si se uita ciudat la mine (ma refer la "chestia care imi fura prietenii") Si seara ne-am strans aproape toata gasca si eu le-am zis ca nu o suport. La care am primit din partea unei prietene: "Mda yawn se uita ciudat yawn tipa e chiar fffffffff draguta si adorabila". Eu eram chiar foarte furioasa dar m-am abtinut.Deci acum vine intrebarea: Tipa chiar incearca sa-mi fure prietenii sau sunt eu doar geloasa? (Nu sunt? Nu? thinking )

P.S.: Suntem o gasca chiar foarte unita. Mie imi povestesc toate secretele lor si zic ca sunt prietena lor cea mai buna. straight face WTF! Help!

Răspuns Câştigător
| DaReZon a răspuns:

Ehm, poti spune si geloasa dar chiar si ca are ciuda pe tine din anumite motive. Asa patesti de obice. Unele persoane au un fel de potential care sa convinga omul prin spusele lui.Asta, fiind o singura persoana poate sa iti ruineze datele cu toti prietenii. Daca ii baga strambe doar la o singura prietena de a ta, si aceea va fi convinsa, atunci va merge din vorba in vorba pana vei fi privita in aceei ochi sinistri ai oamenilor. Cam asa am patit eu la clasa la mine. Sa fixezi problema? Eu nu mai pot face nimic. Deja toata clasa mea ma crede un noob, dar la tine deocamdata nu toate prietenele se comporta asa cu tine. Incearca sa fii foarte draguta cu ele, si sa ai grija cum vorbesti in ultima perioada. Ca daca ti-o ia aceea inainte, atunci nu vei mai avea multi prieteni si vei ajunge sa stai "izolata" in casa, exact cum stau eu acum.

| anonimcusangerece explică (pentru DaReZon):

:@ pai eu sunt mai tupeista, spun lucrurile in fata big grin....si recunosc nu suport sa imi intoarca prietenii impotriva mea thinking dar totusi :/ daca ma insel in privinta tipei thinking

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei. Părerea mea e că ar trebui să încerci să fii și tu prietenă cu ea, dacă nu e așa cum crezi tu? Cine știe, poate o sa ajungeti prietene foarte bune. Fiecare om merită o șansă, deci încearcă. Până la urmă nu cred că strică o persoană în plus în grupul vostru. Sper că ți-am fost de ajutor. :*

| anonimcusangerece explică (pentru anonim_4396):

Mda...e si asta o varianta. thinking O sa ma gandesc serios la ce ai zis.Multumesc :*