Pai, incearca sa vorbesti cu marian, daca va cunoasteti din a5a, ca el sigur stie daca te place sau nu madalin
Intr-un fel e bine, ca pot sa aflu daca da sau nu, dar, nu e asa de prost si isi da seama daca il intreb de madalin, si ii zice, si mai mult ca sigur nu o sa ma mai bage madalin in seama daca afla, siii... e o mare incurcatura.
Ori e un ciudat și nu știe să se poarte cu o fată, dar cel mai probabil face mișto de tine, te crede naivă probabil.
Cum naibii poate să îți fie simpatic? Eu, în locul tău, îi dădeam cu flit.
Stii daca l-ai vedea si tu ti-ai schimba parerea imediat, si nu zic asta pentru ca il plac, ci pertru ca e... cum sa zic. e de gasca, asa amuzant, destept, arata si bine si oricum. nici eu nu sunt prea de acord cu faza cu palma da. ce sa fac? nu pot sa nu il plac
O să îți revii.
Poate să fie inteligent, dar are o problemă de atitudine. Or, sunt sigură că nu ești cârpa nimănui.
Am citit tot si o sa incerc sa-ti dau niste sfaturi. Ei bine, daca a venit si ti-a dat o palma la fund, nu mi se pare un gest tocmai bine gnadit. Daca ii placea de tine, venea, se uita in ochii tai sau iti vorbea frumos. Eu consider ca. daca ii placea de tine, facea alte gesturi mai dragute ^^. Scuze ca te dezamagesc. din cate spui tu, consider ca face caterinca. Dar poate te si place si nu stie cum sa reactioneze in preajma ta, si face lucruri penibile ca sa se dea in spectacol. Cel mai bine, intreaba-l personal . Bafta!
Ai mare dreptate, asa am mai patit cu cineva, si se maimutarea sa se dea in spectacol pe langa mine,... nu stiu ce sa zic.
Ai grija, toate se vor rezolva :*
Interesanta poveste, nu prea stiu ce sa iti spun, dar eu l-as intreba direct