Madalin asta, daca ar fi in fata mea l-as bate de ar cadea pe parchet(profesorii mei spun ca sunt prea sadic si uracios, astazi la engleza profa i-a spus unui coleg cap off(palaria jos) si eu i-am spus head off(capul jos))Daca te gandesti doar la el incearca sa ii spui, pana la urma va placeti reciproc.Cat despre Marian asta,chiar ca l-as bate de ar face pe el.Ok, sfatul meu(ca toate sfaturile din filme, mesaje etc) este sa fii sincera, si sai grija sa ii gasesti lui Cami un iubit, sa nu se supere ca il iei pe Madalin.Cu mult sadism si ganduri aproape fericite, hecomefrommetalland.
Bine. aici avem o problema eu nu pot sa il bat nici pe mada dar nici pe marian, cat despre cami, ideea e foarte buna. Totusi, cum am mai zis, Madalin e genul de baiat " smecher " si. poate m-a vazut pe mine mai " naiva " si vrea sa iti bata joc de mine Dar oricum nu stiu cum sa ii vorbesc. cum sa ii spun ca il plac?
Nu ii spune, il va apuca disperarea dupa tine si iti va spune el.
Sincer in locul tau i.as fi trantit un pumn in fatau' ala de mototolit si i.as fi spus:
-Ma, mai lasa.ma si vezi.tii de jmecheriile tale!
Cred ca face misto de tine sincer...Da, da stiu"Esti fata cum poti sa zici asa ceva? Te.ai lovit la cap?"
Nu, nu m.am lovit, dar cand ma enervez fuge si pamantul de sub picioarele mele(pana si cem mai inalt baiat din a-VII-a ma stie de frica)Eu una l.as lasa in prostia lui si mi.as vede linistita de treaba si nu, nu am uitat de pumn!
Nu vreau sa scap de el... chiar daca e genul de " baiat rau "... nu pot sa nu il plac (. nu nu pot sa suport chestia asta. pana la urma nici nu stiu de ce il plac x_x
Deci incearca sa fii impreuna cu el insa nu in serios apoi dupa2 saptamini vei vedea si rezultatul nu conteaza daca are reputatie de badboy asta chiar nu conteaza tu doar il placi si ai auzit ce a vorbit cu marian fii si tu mai indrazneata iti urez multa-multa bafta si succes sa ai grija sper ca te-am ajutat
CUM pot sa fiu cu el? asta ma chinui sa intreb ) si nu prea ma intelege nimeni.
Geo2969686 întreabă: