| JohnSeed a întrebat:

Este o fata de care imi place mult si de ceva timp am inceput sa vorbim. Totusi, am nevoie de pretexte sa o sun la telefon ca sa nu par ciudat la inceput. Dati-mi va rog niste idei!

P.S.: Sunt in clasa a 8-a deci scoala e gata, nu pot sa folosesc meotda cerutului de teme sau ceva de genul.

Dau funda unui raspuns care ma ajuta! happy

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu-i va pica bine daca o suni "cu motiv". Daca o vei suna pur si simplu ca vrei sa vezi ce mai face va aprecia mult mai mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crede-mă că n-ai nevoie de un motiv. așa va crede că o cauți pentru că ai nevoie de ceva. e mult mai drăguț să-i spui că ți-e dor și vrei să vorbești cu ea.

| dandana2015 a răspuns:

Pretext ca nu ai o anumita culegere la mate si ai vrea sa faci cteva exercitii acum inainte de examen. Face impresie, nu? happy

| good2answer a răspuns:

Fetele de obieci adora un baiat romantic si din moment ce te baga in seama, pretextele nu o sa tina mult timp. Se va prinde si ea, iar atunci vei prefera sa fi avansat deja. Scoate-o in oras la o plimbare pe motivul cum ca ai vrea sa vorbesti ceva important cu ea. Fa-ti curaj si spune-i ce simti. Fi bland si gentil. O sa aprecieze ca esti un baiat curajos si mai ales care stie ce vrea. Bafta.

| ClaudiaJrr a răspuns:

Pai ai putea sa o suni cu pretextul dea intreba daca are numarul cuiva ca tu nu il ai.Dar tot cred ca mai bine o suni si sa-i zici ca vrei sa vezi ce face si din astea happy