| JohnSeed a întrebat:

Este o fata de care imi place mult si de ceva timp am inceput sa vorbim. Totusi, am nevoie de pretexte sa o sun la telefon ca sa nu par ciudat la inceput. Dati-mi va rog niste idei!

P.S.: Sunt in clasa a 8-a deci scoala e gata, nu pot sa folosesc meotda cerutului de teme sau ceva de genul.

Dau funda unui raspuns care ma ajuta!

4 răspunsuri:
| Rainmaker a răspuns:

Salut Alex!
Daca-ti place fata, nu cred ca ar fi recomandat ca pentru inceput sa o stresezi in telefoane.Incearca sa socializezi cu ea cat mai mult pe o retea de socializare.Am descoperit ca adolescentii comunica mult mai bine in scris decat prin voce. Daca fetei ii face placere sa vorbeasca astfel cu tine, poti mai apoi sa treci si la faza urmatoare in care o astepti sa iasa de la scoala si o conduci catre casa, apoi poti s-o inviti la o plimbare sau la un suc.Mai vorbim la momentul respectiv.

| angelcore a răspuns:

Deci, fi mai barbat! Spune-i ca o placi, isiti la un suc, la cinema, in parc. Nu conteaza, doar spune-i ca ai vrea sa fie prietena ta. Simplu.

| ZAsiral a răspuns:

De ce ai nevoie de pretexte? invit-o afara :in parc, la cinema, la o pizza..etc. Fii direct nu ai ce pierde!

| DanyDanutzu a răspuns:

Nu ai nevoie de pretexte neaparat... dar daca vrei poti sa-i spui ca te plictiseai sau ca ai mai sunat si ea e prima care ti-a raspuns, daca nu pur si simplu poti sa spui ca ti-a fost dor de vocea ei