| GeorgiSiAtat a întrebat:

Hey TPU.este o problema chiar asa mare daca folosesc fondul de ten? stiu ca sunt cam mica am 13 ani dar vreau sa maschez cosurile astea sau cel putin un fond de ten cu textura usoara. ce e mai bun...fondul de ten sau pudra? a da si mai spuneti-mi si mie cum ar trebui sa ma fardez, adica luciu si asatea. dar fara fard ca nu imi place poate doar ceva culoarea tenului.si cu epilatul pe picioare cam toate fetele din clasa mea o fac...si ma gandeam sa o fac si eu.stiu ca ma chinui cu asta de la varsta aceasta dar.la vara o sa se vada urat. voi ce ziceti? funditawinking

Răspuns Câştigător
| didixdsgregtrh a răspuns:

Pai despre fondul de ten.e bine sa te dai putin ca el iti si protejaza fata de praf si chestii.iar cu epilatul poti sa o faci dar nu cu lama incearca cu crema sau cu epilatorulhappy. funda?smug

3 răspunsuri:
| didixdsgregtrh a răspuns:

Ms de funditabig hug

| fluturas20 a răspuns:

Pai nu e asa problema daca folosesti un fond de ten bun pentru piele sensibila dar incearca sa nu faci abuz si sa te demachezi in fiecare seara folosind produse impotriva acneei.
Eu una folosesc fond de ten dupa care ma dau cu putina pudra pentru a nu luci tenul si daca poti ambele produse sa apartina aceleiasi firme!
In legatura cu epilatul parerea mea este sa mai lasi sa treaca ceva timp daca nu este absolut necesar. Adica daca esti blonda si nu prea se vede parul, deoarece o data ce ai inceput sa te epilezi parul va creste mult mai des si va trebui sa te epilezi regulat...
Iar in legatura cu machiajul... sfatul meu e sa incerci sa fi cat mai naturala adica putin rimel si niste luciu de buze pink este perfect pentru varsta ta, din cate stiu eu profii inca tin cont de aspect asa ca nu incerca sa abuzezi prea mult de machiaj!
Sper ca te-am putut ajutat!

| GeorgiSiAtat explică:

Npc :*