anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este vorba de un baiat care (am auzit de la cineva ca) ma considera draguta. De multe ori il vad uitandu-se la mine, alteori imi zambeste, daca cineva se ia de mine, el ma apara, incearca sa ma faca sa rad, uneori vine/trece pe langa mine fara motiv, o data a zis ca ma place (era sarcastic). Eu am vazut ca se comporta si cu alte fete asa, dar totusi parca, cu mine este altfel. Ce credeti, este posibil sa ma placa?

4 răspunsuri:
| SexyGirlSweet1998 a răspuns:

Bineinteles ca te place! Daca si tie iti place de el, eii bine multa bafta! :*

| Alexxxxx1 a răspuns:

Sincer, te place! big grin
Pe mine ma convins partea ca te apara, daca e ca mine sigur te place :X big grin

| StefanMV a răspuns:

Nu neaparat. Sunt mai multe posibilitati. Una dintre ele ar fi ca el sa te placa si sa incerce sa iti dea asta de inteles. Atunci cand ti-a spus ca te place se poate decat sa se prefaca ca e sarcastic pentru a vedea reactia ta. Altfel spus sa vada daca reactionezi pozitiv sau daca o iei in gluma ca si cum asa ceva nu se poate. In acest caz ( luand in vedere faptul ca si tu il placi ) incearca sa ii dai asta de inteles iar la un moment o sa isi dea seama ca si tu il placi si cand va avea curaj te va intreba daca vrei sa fi prietena lui. Sau daca vezi ca nu are curaj nici dupa ce i-ai dat de inteles ca il placi singura optiune ca sa nu il faci nici pe el de ras ( adica sa nu il intrebi tu daca vrea sa fiti impreuna ) ar fi sa pretinzi la un moment dat ca deja sunteti impreuna. Vei gasi acel moment, iar el va fi surprins si probabil te va intreba "da?" sau "de cand?" raspunsul tau fiind " de acum" urmat de un sarut sau ceva asemanator. Insa mai exista si posibilitatea in care tu placand-ul sa ti se para ca el te place. In cazul acesta el ar putea sa te consifere o prietena foarte apropiata si sa simta nevoia sa te protejeze, sa se simta deschis in preajma ta. INformeazate pe la prieteni si fi sigura inainte sa incerci ceva. Bafta!

| byby965 a răspuns:

Probabil te place. sau mai mult ca sigur te place happy