Poate ca ar trebui sa nu-l mai lasi sa te pipaie atata si sa te sarute pe gat. Eu cred ca vrea altceva de la tine. Probabil fiind beti, undeva doar voi( la scoala) si-a incercat norocul cu tine. Daca era baiat serios ti-ar fi spus in fata ca te place si ar fi fost cu tine.
Initial voiam sa dau un raspuns "frumos", insa ar fi fost sters de admini, asa ca ma voi abtine de la anumite cuvinte. Deci tipul a facut sex (nu cred ca intelegi termenul de a face dragoste cu cineva) cu o tipa, in timp ce era cu alta tipa si in timp ce ti-a spus tie ce ti-a spus, bun si deci tipul joaca la mai multe mese si ii merge, tu esti doar o jucarioara pe caer el se mai distreaza din cand in cand, evident sa fie doar cu una nu-i ajunge sau poate iubita nu ii ofera chiar orice si asteapta sa pici tu si tu cam pici, eu inteleg ca ti la el, dar cel mai bine ar fi sa-l uiti si ai grija pe unde bei de acum, Edi te putea "savura" dupa scoala.
1 Andreea ar trebui sa stie ca sebi tia cerut asa ceva si altele etc pentru. ca e prietena ta si tii la ea si plus SA NU fi in veci iubita lui sebi pentru. ca:
1 daca in timp ce era cu andeea tia cerut tie sa va impacti pote cand o sa fie cu tine o sa fie cu alta.
2 gandeste-te la sentimentele andreei
Eu te sfatuiesc sa iti faci un jurnal scriinduti gandurile vei gasi singura rezolvarea!
HEI nu ma posta intrebari din astea daca vreun prieten dal tau intra si vede te-ai ars.
Mersi i-as spune Andreei, dar sunt sigura ca ea ii va spune lui Sebi, si dupa imi va fi mie rau. Si mersi de sfat :* stai linistita, pentru ca am schimbat numele, si nu am povestit cu lux de amanunte totul