anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

este vreun remediu pentru dragoste laughing. Imi place mult de un baiat si e de ceva timp din octombrie si de obicei imi trecea dupa vreo luna doua dar cu el nu e asa chiar daca vad un baiat misto pe strada tot la el imi bate inima mai tare...Si ma intristeaza la maxim faptul ca eu nu voi fi niciodata destul de buna pentru el...
E cu un an mai mare ca mine(13)si arata ca Bill de la Tokio Hotel cand avea 14-15 ani deci super hot...

2 răspunsuri:
| Kindly a răspuns:

Ca sa scapi de aceasta obsesie de exterior, adica ca-l il placi doar ca seamana cu Bill, imagineza-ti cum o sa arate la 50 de ani, si atunci o sa-ti treca happy. sau cauta pe google barbati de 50 de ani daca nu ai o imaginatie asa bogata si o sa vz ca frumusetea de exterior nu prea dureaza happy. succes cu dezaindragosteala!laughing :*

| Annto a răspuns:

Daca a trecut mult timp inseamna ca iti place cu adevarat, ca tii la el ff mult, chiar il iubesti poate, am o colega ce acum cateva zile a facut 1 an de cand ii place de un baiat si il iubeste ff mult. Dragostea asta care nu dispare asa usor ee dovada iubirii puternice pentru acea persoana, vei scapa cu timpul de ea dar intotdeauna va fi un loc in inima care iti va aminti de el.