| anonimus99uu999 a întrebat:

:* Este ziua celui mai bun prieten al meu si eu impreuna cu cativa prieteni i-am facut un colaj cu cele mai frumoase amintiri, dar desigur avem nevoie de un mesaj ...nu avem nicio idee...Dau funda :*

3 răspunsuri:
| andreeadenisa22 a răspuns:

Prietenii trainici sunt cu adevarat una dintre bogatiile vietii.

Nu contează în ce manieră ne-am împrietenit. Contează că suntem de nedespărțit!

Un prieten adevarat crede in tine atunci cand tu ai renuntat sa mai speri.

Nimic nu-ti poate schimba mai mult parerea despre un prieten ca succesul. Al tau sau al lui.

Un prieten adevarat e acela care iti accepta trecutul, te sprijina in prezent si te incurajeaza in viitor.

Un prieten adevarat e greu de gasit, si mai greu de parasit si imposibil de uitat.

Prietenii adevarati sunt ingeri, chiar daca au uitat sa zboare…

Prietenul e cel ce te ajuta sa te ridici cand ai cazut intr-o prapastie din care nu mai crezi ca iesi...

Pentru noi, un prieten adevărat nu poate fi descris în cuvinte. Pur şi simplu, e adevărat.

Un prieten adevărat îţi corectează greşelile, nu le laudă. Acel prieten rămâne lângă tine toată viaţa.

Un prieten adevărat îti vede prima lacrimă, o şterge pe a doua şi o opreşte pe a treia!

Prietenia e un ocean pe care multi vor sa il strabata, dar pana la malul celalalt majoritatea se ineaca.
Astea sunt cele mai potrivite.
Sper ca te-am ajutat!

| SupradozaDeViise a răspuns:

Paii :1. Chiar dana noi nu te-am sunat in fiecare zi, sa stii ca ne-am gandit in fiecare clipa la tine 2. Te iubim, vei ramane fratele nostru pentru totdeauna! 3.Nu esti prietenul nostru, esti fratele nostru. Sper ca te-am ajutat, daca vrei mai multe mesaje scrie pe google : statusuri de prietenie adevarat si o sa-ti dea multe! Sper ca e-am ajutat!

| Anaad a răspuns:

Think where man's glory begins and ends, and think our glory was, we had such a friend.