| Andreeawotldes a întrebat:

Hey TPU, eu am ajuns la concluzia că genul, frumusețea, culoarea pielii, aspectul fizic, naționalitatea contează, iar cine v-a spus ca ele nu contează, înseamnă că v-a mințit. Dar voi credeți că am o mentalitate corecta? asta am văzut în societate

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Bineinteles ca conteaza si astea le stim si le acceptam cu totii, ca doar nu vom lua la gramada, orice ne pica la numar, ci ceea ce ne place in functi de preferintele personale, sexuale, intelectuale, rasiale samd.

| Violleta2022 a răspuns:

Probabil ca esti tare micuta de varsta, daca abia acum ai ajuns la concluzia asta, cand noi adultii o stim foarte bine, de aceea suntem selectivi in relatiile cu oamenii, cu alegerea partnerului de viata sau de sex, cu prietenii samd.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

10000000%.

| Furnicuta000 a răspuns:

Conteaza pentru cine conteaza daca intelegi ce vreau sa spun. Fiecare are preferinte si conteaza in momentul in care iti faci diverse relatii cu persoanele alea.
Unii pot privii dincolo de aspectul fizic, altii nu.
De ex eu nu mi-as face niciodata un iubit mai scund decat mine pentru ca nu imi plac barbatii scunzi. Dar niciodata nu o sa spun despre barbatii scunzi ca sunt intr-un fel, sa ii jignesc intelectual sau ceva de genul...asa cum fac unii cu persoanele care sunt de alta etnie sau alta culoare