| Narcysa a întrebat:

Eu cunosc un baiat din alta localitate si i-am spus ca il plac si el a zis ca ma place foarte mult si ca nu seman cu celelalte fete de la el din oras.Peste o jumatate de ora va intra pe mess si vreau sa fiu cu el dar nu stiu cum sa ii spun. Ceva de genul: Cu dragostea cum mai stai si etc. ar fi bine?

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E problema daca e din alta localitate dar daca e aproape si va puteti vedea mai des e bine daca nu atunci nu iti fa planuri ca el isi poate face de cap.

| rater1994 a răspuns:

Pai da nu trebuie sa zici asa happy incepi frumos sa vb cu elhappyex:Tu:ceau
El:Ceau tu:Ce mai faci etc... din astea si intrebi astea mai incolo cu dragoste nu intra direct cu Dragostea cum mai stai

| DiaNa357 a răspuns:

Buna.
Eu cred ca trebuie sal lasi pe el sa fac primul pas...adica sa te intrebe el pe tine daca vrei sa fiti impreuna. Fetele nu trebuie sa intrebe asa ceva.Mai bine nu intreba poate ca el vrea ceva mai special pentru momentul in care te va intreba.Ai rabdare pentru ca totul se va intampla.Mult noroc in viitoarea relatzie.:*

| AlissaDăăă a răspuns:

Nuu.Nu e bine x_x stii deja ca te place pe tine si o sa se simta prost si poate chiar penibil sa il intrebi asa ceva. Mai bine ia-o usor, nu grabi nimic. Incearca sa ii dai de inteles ca il placi si ca vrei sa fi cu el batand tot felul de apropouri de genul: Ce mi-ar placea sa am si eu un prieten ca tine day dreaming (e doar un exemplu ). Si daca e mai timid, fa tu primul pas si intreaba-l daca vrea sa fie cu tine. O fosta prietena de-a mea asa a facut si e impreuna cu tipul de aproape un an happy. Succes! >:d