| AAAAAAAAnamari12 a întrebat:

Hey TPUlaughing)))))) eu de fel sunt mai "grasa" adica mna, am 1.59 si 58 de kghappy
Eu de fel mănânc super putin, de exemplu intr o zi mănânc niste fructe si ceva dulce idk, nu pentru ca nu as avea ce mânca dar asa m-am obisnuit de cand eram micahappy deci nu cred ca as putea mânca mai puțin de atât, deci deficitul caloric nu prea stiu cum m ar putea ajuta, am incercat sa fac sport dar nu ma ajuta mai cu nimic, si va rog sa nu veniti la mine cu "nu esti grasa sau altceva"happy nu ma ajutahappy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inteleg de ce crezi ca esti grasa la inaltimea si greutatea asta. Este la limita. Cunosc persoane care cam la acelasi raport par ok, dar din cauza ca sunt foarte dotate, dar in general, da, poti fii destul de grăsuța(nu extrem de grav totusi). Nu stiu cum de toate persoanele care au probleme cu greutatea spun ca fie ca "mănânca foarte puțin"(cei care vor a slăbi) fie ca "manaca foarte mult"(cei care vor a se ingrașă). Deci toti zic asa. Eu cred ca este o problema de conceptie si probabil o memorie ce lasa de dorit. Nu cred ca cineva sa ingrașa sau se menține la o greutate mai măricica din fructe care cu greu au cateva sute de calorii. Si nu ii cred nici pe cei slabi ca spun ca ei mananca burgeri si croissante si nu inteleg de ce nu se ingrașa. Pai pentru ca mananca un burger un croissant pe la 3 dupa amiaza si toata ziua nu mai mananca nimic.

Deficitul caloric este singura solutie. Fie scazi mâncarea(si nu, nu mănânci 300 de calorii pe zi asa cum crezi), fie cresti sportul, fie ambele in combinatie IDEAL. Ah si incearca sa mananci si tu mancare adevarata. Ce e aia sa traiesti din fructe si dulciuri. Cu fructele sunt de acord mananca CÂTE VREI. Dar tu practic ai dieta de carbohidrati si zahar. Restul 0. Hai sa zicem un pic de fibra de la fructe. Nu e ok! Ai nevoie de proteine si grasime, un on, un pui, o fasole, o mazare, o linte, un piure. Manaca ceva real, consistent. Probabil ti-ai cam distrus metabolismul mancand doar "gustări" si nefacand miscare, ai ajuns sa te mentii la prea putine calorii. Incepe sa bagi mancare reala si mișcare la ordinea zilei(chiar si mers sau orice).

4 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Dacă nu faci sport nu rezolvi nimic.

| siriusblack98 a răspuns:

" deci deficitul caloric nu prea stiu cum m ar putea ajuta " deficitul caloric este procesul care duce la slăbire, fata mea. Asta și poate operația de liposucție ori cea de micșorare a stomacului dar aici deja intrăm pe alt domeniu.

| Roberrt21 a răspuns:

Acum sincer vorbind, chiar nu esti grasă, tu cate kilograme ai vrea sa ai? 45-50 kg? Vrei sa devii subnutrita? happy
Dacă tot iti doresti sa slăbește iti recomand sa slăbește 2-3 kilograme maxim. O zi bună!

| vfsshjjgdccf4422355ddd a răspuns:

Ești mica de statura și pari îndesată. Sau ești de natura musculara mai plinuță și n ai ce sa faci.