| Anonimus937382 a întrebat:

Hey TPU, eu nu mai am încredere în oameni, deoarece m-am uitat la prea mult,, True crime" și acum sunt foarte paranoic și vad toate persoanele ca fiind potențiali agresori, nu am încredere în bărbați, femei, fete, băieți, doctori, profesori, taximetriști și chiar și propria mea familie. Ce as putea sa fac?

8 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Mai uită-te și la filmele de Walt Disney, să-ți treacă

| dullcat a răspuns:

Buna.Si eu cred ca ar trebui sa mergi la psiholog. Exista o limita clara, sau ar trebui sa existe, atunci cand vizionam ceva in scop recreational, fie acestea si cu tenta horror, violenta, crima etc.In cazul de fata tu ai trecut peste acea limita, ceea ce iti poate afecta atat viata ta personala cat si pe a altora.Cauta sa nu mai urmaresti astfel de seriale sau ce o fi.

| sammie a răspuns:

Asta înseamnă că nici pe noi nu ne crezi.

| Torahh a răspuns:

De ce iti este frica nu scapi si vei atrage. Nu te mai teme. Natura umana este diabolica. Este corect sa nu te mai increzi si sa iti pui intrebari mereu. Cunoaste-te pe tine mai bine. Devino mai puternic. Invata sa te lupti atat fizic cat si psihic. Devino un luptator, invata arte martiale sau box. Invata psihologie, instruieste-ti mintea sa fie rapida. Joaca sah. Frica ta face din oameni regi. Sa te bucuri! Cand vei deveni mai puternic vei intelege ca tu esti deja omul de care iti este frica. Va ramane la alegerea ta ca sa faci bine sau rau. Atunci te voi indruma catre relgie, pentru a intelege necesitatea binelui si a raului. in speranta ca vei alege sa fi o persoana buna. Funda

| Anonimus937382 explică (pentru Torahh):

Mulțumesc pentru comentariu, dar eu sunt Ateu, eu nu cred în Dumnezeu sau preoți, deoarece preoții sunt tot oameni și n-am încredere în ei, am văzut la,, True crime " mulți preoți, care au făcut chestii oribile.

| Torahh a răspuns (pentru Anonimus937382):

Scrie preot in comentariul meu?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Anonimus937382):

Pentru situația ta, la Dumnezeu ai salvare. De fapt, întotdeauna ai la El salvarea ptc El primește pe oricine și e gata sa te ajute, dacă Îl cauți din toată inima... El e singurul care te cunoaște asa cum ești tu, îți știe toate suferințele și problemele și El te a creat, asa ca poate sa vindece orice stare din sufletul tău, chiar și trupul tău ti l poate vindeca dacă ai avea nevoie.

| Gagikara a răspuns:

Sincer sa te duci la psiholog sa ti explice el ca viata nu e chiar asa happy nici eu nu pot spune ca am incredere in oricine dar nu ai de unde sa stii niciodata pana la urma cine e agresor sau nu deci incearca sa nu mai fi asa ca nu o sa te ajute pe viitor, doar fi increzator