Se pare ca nu este interesat de persoana ta.Imi pare rau ca eu trebuie sa ma exprim asa, dar se pare ca nu are rost sa te minti din moment ce este ceva evident.
Mi se paree imposibil vb de 2 ani pe fb continu aproape in fiecare zi
Draga mea domnisoara, si eu discut cu multe fete de mai multi ani cu unele chiar de 4-5 ani, sunt cat se poate de atent si amabil cu ele, discutam cate-n luna si in stele dar nu suntem decat amici/prieteni, nu am devenit automat un potential iubit. Tu chiar crezi ca esti singura fata cu care discuta pe facebook? As dori sa ma fi inselat in aprecierea/analiza mea. Poti sa-l intrebi chiar tu deoarece ai/ati ajuns intr-un punct in care este imperios necesar un raspuns fara echivoc pentru a clarifica actuala situatie. Fii tupeista.E timpul.Acum ori niciodata.
Ai putea argumenta sau motiva ce te face sa crezi ca:
meryy11 explică (pentru corbulalbrosu): Nui asa usor... mi-ai putea da raspunsul pe mess la id-ul misubacsi
Fb este o pista inselatoare (si spatiul virtual in general) cand e vorba de relatii; mai mult strica decat rezolva. Afecteaza identitatea personala a individului. Incearca si fa un macaz, schimba linia, adica abandoneaza (pentru o vreme macar) fb si restul si abordeaza viata "numai" in spatiu real. Sunt atatea posibilitati de a vorbi si de a te intalni in real, iar rezultatele sunt net superioare.
Andreiu201 întreabă:
Andra0987654321 întreabă: