Nu am nimic împotrivă că ea are un iubit dar cât timp nu te uită pe tine e destul de ok.
Poate că acum nu va mai fi la fel, să stați așa demult ca să vorbiți, sau mai știu eu ce.
Înțelege-o și tu, pe deasupra ei doi au o relație.
Stai linistita.La varsta asta n-o tine mult si va veni sa planga pe umarul tau.
Pai orice fata trece prin asta...si daca e primul ei prieten, e normal sa fie entuziasmata. Dar stai linistita, o prietenie adevarata nu se pierde asa usor. Ea e doar fericita ca are un iubitel si vrea sa imparta acest sentiment cu tine :*
Nu mai fi geloasa! Nimeni nu iti va putea lua locul. Relatiie astea mai ales la varsta asta sunt de scurta durata. Ea fiind indragostita acum nu isi da seama ca te cam neglijeaza. Ea este bucuroasa acum. Tu fiind cea mai buna prietena a ei ar trebui sa impartasiti amndoua aceasta bucurie, sa incerci sa o intelegi. Iar in cazul unei despartiri, stai linistita! Ea va veni tot la prietena ei Asa ca repet: Incearca sa o intelegi!
Deci eu cred ca prietena ta (la fel ca si tine) sunteti inca prea micute pentru relatii, si daca prietena ta si-a gasit un prieten, asta nu va dura mult si isi va pierde interesul fata de el. Da' oricum incearca sa te imprietenesti si cu el (iesiti impreuna) si totul va fi OK. Bafta