| Unsmilecucireasadeasupra a întrebat:

Fost mea cea mai buna prietena era plina de fite si mandrie si doi colegi cu care se intelegea bine s-au departat de ea si s-au apropiat de mine pe motiv ca ea are fite si mandrie si sunt satui. Si eu acum 3 zile m-am suparat pe ea rau deoarece s-a suparat pe mine pentru ceva ce nu era deloc vina mea si imi tot facea mutre, si satula, m-am suparat pe ea si acum spune ca eu i-am distrus prieteniile cu colegii respectivi si ca am distrus si alte prietenii si intoarce incet incet pe cei din clasaimpotriva mea, pentru ca initial ei tineu cu mine si ea spunea ca eu i-am intors pe toti imotriva ei, si ea nu e arata cu fite si mandrie fata de toti din clasa, iar acum spune la toti si un secret de-al meu si nu m-a lasat deloc in pace zilele astea si ai mei mi-au spus ca eu sa nu ii dau replica pentru ca asa pe ea o voi face sa fiarba si ea in timp se va satura sa faca asa si sa se prefaca si sa minta si lumea incet incet va uita si nu vor mai avea nimic cu mine, oricum ce le spunea ea lor si cu ce se intampla nu aveau nicio logica, dar nimeni nu cred ca sta sa analizeze situatia, si acum ea incearca sa ii ia de partea ei pe oamenii care tin cu mine, si aproape ca a reusit sa faca asta cu cea mai apropiata prietena a mea. Eu nu am facut nimicstraight face. De ce trebuie sa sufar?straight face Ajutati-ma va rog. Ce sa fac? Ca ma macina pe dinauntru!

2 răspunsuri:
| Alessandraaaa a răspuns:

Dupa parerea mea trateaza cu indiferentii prietenii aceia pe care ea zici tu, i`a intors impotriva ta.Prietenul care nu iti ramane prieten inseamna ca nu a fost! Cat despre fosta ta iubita,iti spun acelasi lucru,nu o mai baga in seama, arata-i ca se face de ras cu gesturile pe care le face si o sa inceapa sa isi dea seama singura... Daca iti zice unu ca esti prost nu crezi, dar daca iti zic doi deja iti iei seama...Asa si eawinking

O zi buna in continuare!; x

| FriscaSiCapsuni a răspuns:

Daca tu simti ca esti corecta, asta e cel mai bine si cu prietenii stai linistita ca daca ii poate manipula cineva cum o face fata care te supara inseamna ca nu iti sunt prieteni adevarati.Doar cei care vor ramane langa tine iti vor demonstra contrarul:X,ai incredere in tine si nu o lasa sa te supere cu nici o vorba, nu ii da atentie ca nu poate dura la nesfarsit asta:p:-J, stai linistita binele triumfa mereu>big grin