anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

:* fostul meu iubit inca ma place. Deci sa va povestesc: Ne intorceam de la liceu si eram multi intr.un loc adica eu fostul si inca cativa prieteni.Cea mai buna prietena a mea si.a pus intr.o relatie cu el pe fb la caterinca iar ieri el a zis ca vrea sa se desparta de ea.Se prefacea ca plange marog..dastea.Si i.a zis ca numai ii a nicio sansa.Atunci o fata l.a intrebat daca mie mi.ar mai da vreo sansa iar el a zis ca poate.Eu am zis ca si eu i.as mai da o sansa. Dupa fata asta l.a chemat langa ea.El i-a spus ca crede ca eu inca il mai plac si ca crede ca si el ma mai place.Acum nu stiu ce sa fac.Eu inca il plac chiar daca am fost cu altcineva dupa ce ne.am despartit. Daca ma intreaba daca vreau sa fiu cu el ce sa ii zic?

Răspuns Câştigător
| Izomer a răspuns:

Citez din intrebarea ta.

"Hey TPU :* fostul meu iubit inca ma place. "
"eu inca il mai plac "
Cei mai astepti? :3
O sa iti para rau dupa!
Succes.

| GeutzzaaTha a răspuns (pentru Izomer):

Imi e frica sa nu isi bata joc...dar cred ca o sa imi asum riscul daca ma face sa fiu fericita big grin si mersi :*

| Izomer a răspuns (pentru GeutzzaaTha):

Fa ce iti spune inima. Funda? :3

Daca as face ce.mi spune inima acum m.as duce la el sa il intreb daca vrea sa fie cu mine dar in acelai timp trebuie sa fac si ce.mi spune creieul adica sa fiu atenta sa nu.si bata joc...

| Izomer a răspuns (pentru GeutzzaaTha):

Cati ani ai?

15 dc?

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat