Deci cu pastile sau cu diete nu faci nimic doarece pastilele au efecte adverse adica ai putea sa te ingrasi in loc sa slabesti iar cu dietele nu prea o sa ai sanse pentru ca chiar daca tii dieta tot te tenteaza un pui la cuptor sau mai stiu eu ce. Daca vrei sa slabesti trebuie sa faci mult sport de exp: sa sari coarda, cunosc pe cineava care a ajuns la o greutate destul de mare si a inceput sa slabeasca sarind coarda. Slabesti daca sari coarda si zilnic in loc de apa faci un suc de lamaie.Sucul de lamaie contite apa si lamaie:pui apa intr-un vas tai lamaia in 4 si o pui la fiert 5 minute, iar in loc sa bei suc si apa vei bea ceva mai sanatos.Aste e propunerea mea, sper ca te va ajuta.Eu cred ca vei slabi.Bafta!
Crede-ma dietele nu ajut la nimic,sportul mai poate face ceva, iti recomand sa te duci la sala daca neaparat vrei sa slabesti insa. Daca te gandesti bine, cateva kg in plus nu strica nimic.In plus corpul tau se va schimba, vei creste in inaltime, te vei mai maturiza etc... fundita daca ti-a placut raspunsul meu
Pai,ai putea sa renunti pentru o saptamana sau doua(cat doresti)sa mananci grasimi(lactate,multa carne, dulciuri)si sa mananci in fiecare dimineata fructe la micul dejun, sa nu mananci intre mese, si seara sa mananci cat mai putin posibil pentru ca seara se depun cele mai multe grasimi. Poti sa faci si sport in fiecare dimineata.Sau ai putea incerca Colon Help(il am si eu si m-a ajutat in anumite situatii).