| AddryIzza a întrebat:

kiss Hai sa facem impreuna o poveste! Ce ziceti? happy. Incep eu si voi continuati.

Am iesit afara din camera plina cu fiinte enervante si discutii de doi bani, nu-mi doream decat sa ajung in camera mea cat mai repede ca sa pot adormii si sa-l visez, am intrat in camera am trantit usa si l-am vazut probabil era doar in gandul meu sau poate... nu. EL s-a apropiat de mine intr-un mod misterios, ascuns, si cald. [ continuati voi ]...

Cea mai frumoasa si mai lunga continuare primeste fundita si VOT!batting eyelashes

Răspuns Câştigător
| Catcherintherye a răspuns:

Prea tare rasp lui Dane .aa.Lasandu-mi la o parte furia am incercat sa-l ating, insa realitatea nu mi-a putut permite.Incercand sa-l readuc in camera mea, gandind adanc, mi-am adus aminte ca a uitat de mine. devastata, cu gandul ca nu pot suferi despartirea si maine am cel mai imp examen din toata viata mea de nimic incep sa imi izbesc cartile pe masa si incerc sa ma concentrez.Doar fumul amar a unei tigarete m-ar linsti, dar de unde sa fac rost? cotrobaiesc prin casa nimic...uit si incerc sa invat, dar nu pot sa mi-l scot din minte, trec peste, dau pagina.Nu inteleg nimic din tot ce e scris.Surprinzator imediat ce am inchis cartea, imi suna telefonul si el imi propune sa invatam impreuna.Mi-am dat seama ca mi sa oferit a doua sansa.De ce sa refuz? A doua zi ne-am impacat si am luat exameul cu brio! funda? ma doare capu''laughing)

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| VogueAdicction a răspuns:

M-a luat de mana si doar si-a atins buzele de ureachea mea soptindu-mi "Mi-a fost dore de tine".
Era prea frumos sa fie adevarat. Intr-o secunda, am simtit cum ma prabusesc pe pat, si incep din nou sa visez cu el...