Si eu am avut aceeasi problema le rodeam de tot, dar apoi cand am mai crescut am vrut sa am si eu unghiile mari ca toate celelalte fete asa ca m-am abtinut.Nu e greu. Uite aici nist sfaturi:
Oja amara: este la fel ca o oja obisnuita numai ca are un gust dezgustator. Acest produs se gaseste la farmacie.
Unghii false: mergi intr-un salon de infrumusetare si opteaza pentru cea mai speciala manichiura. Cu siguranta nu te vei atinge de unghiile false cand vei vedea cat de bine arata si cat de mult au costat.
Pansament: daca ai doar anumite unghii pe care le rozi permanent, aplica un pansament deasupra lor.
Guma de mestecat: mestecatul gumei este o metoda simpla si placuta totodata de a scapa de onicofagie. In plus, vei scapa de stresul acumulat la serviciu sau in trafic.
Solutie amara: tamponeaza unghiile cu o solutie amara, cum este ceaiul de pelin.
succes!
Am avut si eu aceeasi problema cand eram mai mic.Stii ce mi-au facut ai mei? Mi-au inmuiat degetele in gustul pe care il urasc eu cel mai mult(adica algocalmin fiola-yack). Si mereu cand vroiam sa imi bag degetele in gura.Pac gustul ala criminal...si asa am scapat. Sper sa fie de folos. fundita?
DenDi întreabă:
anonim_4396 întreabă: