| kryss456 a întrebat:

helpstraight face sa va explic cum sta treabastraight face. Cea mai buna prietena a mea pe care o cunosc de la gradinita, am fost in aceeiasi clasa nu ma mai baga in seama. eream best friends ne spuneam chiar si cel mai mic detaliu, vorbeam la telefon si prin mesaje tot timpul. acum nu imi mai trimite nici macar un mesaj iar daca ii trimit eu nu rasp sau da un raspuns din care se intelege ca nu are chef sa vorbesca cu mine.Suntem la licee diferite dar stam in aceiasi camera de caminhappy. Am crezut ca daca vom sta in aceiiasi camera de camin o sa fie super dar nu a fost asasad in camera cu noi mai sta o fata care culmea s-a nimerit sa fi in aceeiasi liceu si in aceiasi clasa cu prietena mea...am observat ca au o relatie destul de stransasad Cand suntem in camera ele doua vorbesc tot timpu iar pe mine rare ori ma baga in seama...pe ea o suna in fiecare zi si ii povesteste lucruri pe care mi le povestea miecrying Ma simt data la o partestraight face ce sa fac? vreau sfaturi! cum sa redevenim best friends?straight face aa am uitat sa mentionez ca eu nu am mai iesit prin sat si m-am cam inchis in casastraight face

Răspuns Câştigător
| iiGabytsa a răspuns:

Pai ar cam fi timpul sa ii spui parerea ta.Nu cred ca te-a dat la o parte.Asa am patit si eu si i-am spus parerea mea si am devenit din nou bff.
Succes!

0 răspunsuri: