| IubesteEa a întrebat:

ieri la scoala fostul iubit a luat-o de par pe colega mea in joaca si zambea si eu eram geloasa rau ca celalalte zile se uita intruna la mine si astazi ptn.Asa deci si mi-a zis o colega ca s-a uitat cu coadaochiului si tot astazi am vrut sa i trag una unei proaste cu cornul si aia a zis ca ma bate si alex fostul a vrut sa i puna piedica findca ma amenitat pe mneasa si atunci tot se uita la mine, sambata cand am iesit afaraam mai stat ca el si fratele meu ca el sunt colegi in aceeasi cls. Robi i-a zis lui alex ca eu il iubesc si el s-a uitat la robi colegul lui nu a zis absolut nimic si sa uiat la robi mirat cand a auzit si tot venea dp mine adica eu ma duceam undevasi venea si alex apoi ma aparat de rbi ca vroia sa ma bata cu un bat si alex a zis gta las-o a aruncat ca cv in fratele meu robi imi spuneti si mie dc i-a facut asa ceva lui colega mea a tras-o? dc mai multe zile se uita l mine si ieri nu? dc ma aparat de aia si de robi? dc nu a zis nimic cand a aflat ca inca il mai iubesc? va rog rasp.adv.nu proaste dau funda la cel mai bun si la cel care a rasp.la toate intreb.restul vot si mai vreau mai multe raspunsuri ce inseamna ca s-a uitat cu coada ochiului la mine? si dc a facut toate astea? credeti ca ma mai iubeste? ce trebuie sa fac? mersi!

9 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Nesuferitul are dretate, scrii aiurea rau. Poate baiatul tine la tine ca la o sora, daca ati fost impreuna are senzatia ca trebuie sa te apere de ceilalti.Si cu fata, e doar o joaca de-a lui.

Esti cam obsedata dupa el, inceteaza.

Din cauza analfabetilor ca tine a ajuns asa.Noi iti dam raspunsuri bune, dar daca nu esti capabila sa le intelegi, e problema ta.

| nesuferit a răspuns:

Scrii mai prost ca mine cand sunt beat.
In alta ordine de idei eu zic ca te-ai inselat, "baetii nu se uita cu coada ochilui",(sa ma contrzica vreun baiat daca nu-i asa) eu zic ca vezi numa vrei.
Eu cred ca si-a dat seama ca il mai iubesti si vrea sa faca misto de tine
Pace!

| IubesteEa explică:

Anaciornei vreau sa iti dau funda dar raspunde si la celalte intrebari te rog mersi!

| IubesteEa explică:

Tooty mersi pentrurasp dar el tot asa face nu se uita astazi cam se uita m-am uitat eu la el si el la mine cu ochii in ochii apoi am intors capu dar se uita serios dc? si duminica afara ne loveam cu grengile si imi dadea una in picioare dc? tooty raspunde-mi!

| IubesteEa explică:

Livia b vezi-ti de viata ta ce raspunsuri de *** imi dati vai de siteul asta~ce a ajuns!~

| TootydeCool a răspuns:

Buna, eu cred xa te iubeste chiar daca v-ati despartit, dar cred ca a ramas uimit cand a afalat pozitivul intre voi se astepta sa afle negativul. si te-a aparat findca vroia sa vada ca el te iubeste. Sa stii ca in ziua cu pricina (cand nu s-a uitat la tine), el de fapt s-a uitat dar fara sa vezi tu el te urmareste sa vada ce reactie ai sa se convinga ca tu il placi sau nu!@!
Dar stai calma ca se uita nici nu stii tu cand!@!
Succes cu dragostea si snatate!@! {... Funda...}

| anaciornei a răspuns:

Nu il asculta pe nesuferit...eu cred ca a tras'o pe colega ta de par ca ii dai atentie.si te-a aparat pentru ca te iubeste.eu cred ca inca simte ceva pentru tine. daca nu te iubea nu te mai apara, ba din contra te lasa acolo singura.