Nesuferitul are dretate, scrii aiurea rau. Poate baiatul tine la tine ca la o sora, daca ati fost impreuna are senzatia ca trebuie sa te apere de ceilalti.Si cu fata, e doar o joaca de-a lui.
Din cauza analfabetilor ca tine a ajuns asa.Noi iti dam raspunsuri bune, dar daca nu esti capabila sa le intelegi, e problema ta.
Scrii mai prost ca mine cand sunt beat.
In alta ordine de idei eu zic ca te-ai inselat, "baetii nu se uita cu coada ochilui",(sa ma contrzica vreun baiat daca nu-i asa) eu zic ca vezi numa vrei.
Eu cred ca si-a dat seama ca il mai iubesti si vrea sa faca misto de tine
Pace!
Anaciornei vreau sa iti dau funda dar raspunde si la celalte intrebari te rog mersi!
Tooty mersi pentrurasp dar el tot asa face nu se uita astazi cam se uita m-am uitat eu la el si el la mine cu ochii in ochii apoi am intors capu dar se uita serios dc? si duminica afara ne loveam cu grengile si imi dadea una in picioare dc? tooty raspunde-mi!
Livia b vezi-ti de viata ta ce raspunsuri de *** imi dati vai de siteul asta~ce a ajuns!~
Buna, eu cred xa te iubeste chiar daca v-ati despartit, dar cred ca a ramas uimit cand a afalat pozitivul intre voi se astepta sa afle negativul. si te-a aparat findca vroia sa vada ca el te iubeste. Sa stii ca in ziua cu pricina (cand nu s-a uitat la tine), el de fapt s-a uitat dar fara sa vezi tu el te urmareste sa vada ce reactie ai sa se convinga ca tu il placi sau nu!@!
Dar stai calma ca se uita nici nu stii tu cand!@!
Succes cu dragostea si snatate!@! {... Funda...}
Nu il asculta pe nesuferit...eu cred ca a tras'o pe colega ta de par ca ii dai atentie.si te-a aparat pentru ca te iubeste.eu cred ca inca simte ceva pentru tine. daca nu te iubea nu te mai apara, ba din contra te lasa acolo singura.