| AllMyHugsAndLove a întrebat:

Ieri prietenul meu m-a prins fumand si mi-a spus ca, cu mine nu mai are ce discuta, sa nu ma mai ating de el si ca totul s-a terminat. Am incercat sa-l conving sa renunte la decizia aia, dar era hotarat. Va rog ajutati-ma. Eu il iubesc foarte mult. Oare dc a reactionat asa? Dau funda

Răspuns Câştigător
| BadCliché a răspuns:

Heii AllMyHugsAndLove happy
Mai mult ca sigur prietenul tau a reactionat asa pentru ca tine la tine. El nu vrea sa fumezi, deoarece stie ca nu este bine si a reactionat in felul ala ca sa te lasi.E un fel de psihologie inversa: daca il iubesti renunti la tigari iar daca nu renunti nu o sa il mai vezi.Sunt sigura ca il iubesti foarte mult, si de aia a reactionat asa ca sa te faca sa nu mai fumezi.
Bafta si sper sa mergi pe drumul cel bun :*

4 răspunsuri:
| Deniisze a răspuns:

Pentru ca nici el nu fumeaza si nu vrea ca si tu sa faci asta.

| Anname a răspuns:

Poate nu a suportat sa te vada fumand, poate a zis ca iti distrugi corpul.si nu vrea sa te vada facand asta. Mai bine lasa.te de fumat si explica-i ca nu te vei mai apropia de tigari toata viata ta, pentru el

| BruneTTe a răspuns:

Ar putea fi 2 intelesuri la comportamentul acesta:
1. Crede ca daca pare asa hotarat si spune ca te paraseste, tu, de teama vei lasa tigara;
2. Poate vroia de mult timp sa se desparta de tine si doar astepta un motiv
Oricum, lasa tigara. Nu inteleg ce rezolvi fumand. Esti mai cool? Nici gand. Bine ca el nu fumeaza dar tu fumezihee hee

| AllMyHugsAndLove explică:

Merci mult de raspunsuri si cer sa va anunt ca eu fumama doar ocazional cand ieseam cu skaterii ...in general nu fumez laughing