| Funnygirlmom2 a întrebat:

Imi cam place de un baiat de la scoala... Si nu stiu cum sa ii spun asta. Joi sunt elev de serviciu pe scoala cu el si as cam vrea sa ii spun ca il plac atunci. Doar ca nu stiu cum! O colega mi-a spus ca daca vreau poate ea sa ii spuna. Dar nici nu stiu ce sa spun...
Sa accept propunerea prietenei sau sa ii spun personal?
Dau fundita la cel care imi da cea mai buna justificare

Răspuns Câştigător
| danutzu96 a răspuns:

Personal. Ar fi mai mult mai frumos sa ii spui tu personal deca sa o faca altcineva! daca o va face prietena ta o poate lua ca pe o gluma si nu o poate lua in serios. Asa priveste-l in ochi si spune-i personal. V-a fi muult mai frumos si pentru el dar si pentru tine.

6 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Daca ii spui personal si el nu iti impartaseste acelasi lucru, iti va fi greu sa mai dai ochii cu el. Mai bine ii dai de inteles si daca nu iti da semne pozitive mai bine te opresti.winking

| Sportfreak a răspuns:

De ce nu i zici direct, numai fi rusinoasa big grin Mai mult ca sigur si el te place, ai incredere in tine happy

| TheQuick a răspuns:

PERSONAL!
treaba e simpla: "Ba fraiere, stii te plac" daca ai zis asta nu mai poti da inapoilaughing dupa iti vin cuvintele de la sine...fii tu raspunde cand esti intrebata si doar la acele intrebari.
Poate te place si el, Succes.
Plus ca toata asta e o experienta, iti vei aminti cu placere de ea dupa, chiar daca respectivul nu te place.

| Funnygirlmom2 explică (pentru TheQuick):

Deci spui sa ii zic personal?

| Funnygirlmom2 explică (pentru TheQuick):

Merci... Dar nu prea as vrea sa il fac fraier ca s-ar enerva sad

| TheQuick a răspuns (pentru Funnygirlmom2):

In gluma, daca-i zici zambind nu se enerveaza.