Buna
De ce sa iti fie rusine? atat timp cat este curata si ingrijita, nu cred ca ar fi interesa de marele lux.
Asta in caz ca te iubeste pe tine si nu partea materiala...
Modestia si bunul simt nu dauneaza nimanui, iar daca ea nu te apreciaza pentru ceea ce esti, inseamna ca nu te iubeste.
O seara buna
Eh, recomandarea mea e sa o duci, dar sa ai grija sa-i dai de inteles inainte ca stai intr-o "coliba" acum desigur sa nu exagerezi, dar sa o faci la nivelul de gluma.
Ceva gen: "Oke, eu te duc la mine acasa, dar sa nu te sperii da?"
Daca-i spui asta ea se va astepta la ceva mai rau, dar cand va vedea ca e o casa modesta va respira usurata si asta e tot.
Daca te iubeste cu adevarat, nu va o interesata de acest lucru.De fapt, acesta poate fi si un test cu privire la sinceritatea ei. Oricum, iubirea adevarata nu isi cauta proprile interese, este buna si indelung rabdatoare.
Banuiesc ca ea sta cu tine pentru ca.i place de TINE daca vroia bani se ducea dupa unu cu bani asa ca nu o va soca faptul ca n.ai vila cu etaj si daca va vrea una se poate duce oricand dupa unu care are asa ceva in dotare insemnand ca.i o stii tu ce si ti.ar face o favoare deci chill
Este un test foarte bun. daca se va schimba inseamna ca nu este nimic serios. pana la urma urmei important ar trebui sa fi doar tu. (raspuns primit de la iubita mea)