Nu stiu ce clasa esti, dar. vorbeste cu ea. Intreab-o ce filme ii plac, planuri de viitor, despre ea. Sugestii? Da..plimbarea e buna. Sau un film. Biciclete, role, alergat. Si astea is bune. Un suc, pizza, sau..vezi tu. Daca nu stii ce sa-i spui..fi tu insuti(ce mai sfat.). spune-i ca e draguta cand rade la glumele tale, sau atunci cand face ceva la par, sau..nu stiu. Daca accepta sucul sau orice i-ai propus, da-i un trandafir. Unul singur. Nu cred ca e scump unul, si sigur nu va uita.
Sper ca am ajutat. Bafta!
Incearca sa vezi prima data daca te place si ea pe tine, iesi in evidenta dar mare atentie sa nu iesi cu "prostia", deci pasul 1 atragei atentia, 2 intra in vorba cu tupeu si sa fii amuzant si inteligent in acelasi timp, pe urma iti dai seama daca accepta unele oferte Astept macar evaluarea raspunsului! Succes!
Incearca sa ii oferi o floare. Poti sa ii propui si sa o conduci acasa, ai mai multe sanse sa accepte decat o intalnire seara. Vei putea propune si intalnirea dupa ce va cunoasteti un pic.
Spune-i ca E o fata Draguta si ca o palci mult si daca ar vrea sa iti dea o sansa sa iesiti la un suc sa va cunoasteti sau ceva asemanator sau un biletel Multa Bafta!
Felymyn întreabă:
Liviuanonim întreabă: