| Electrico a întrebat:

imi place de o fata si nu stiu ce sa ii spun cand o intalnecs...
Este din clasa vecina.
Vreau sa mergem la o intalnire sau ceva.o plimbare
Sugestii? Dau funda

Răspuns Câştigător
| Mirunarazboinicaa a răspuns:

Nu stiu ce clasa esti, dar. vorbeste cu ea. Intreab-o ce filme ii plac, planuri de viitor, despre ea. Sugestii? Da..plimbarea e buna. Sau un film. Biciclete, role, alergat. Si astea is bune. Un suc, pizza, sau..vezi tu. Daca nu stii ce sa-i spui..fi tu insuti(ce mai sfat.). spune-i ca e draguta cand rade la glumele tale, sau atunci cand face ceva la par, sau..nu stiu. Daca accepta sucul sau orice i-ai propus, da-i un trandafir. Unul singur. Nu cred ca e scump unul, si sigur nu va uita.
Sper ca am ajutat. Bafta!

4 răspunsuri:
| Fizy93 a răspuns:

Incearca sa vezi prima data daca te place si ea pe tine, iesi in evidenta dar mare atentie sa nu iesi cu "prostia", deci pasul 1 atragei atentia, 2 intra in vorba cu tupeu si sa fii amuzant si inteligent in acelasi timp, pe urma iti dai seama daca accepta unele oferte happy Astept macar evaluarea raspunsului! Succes!

| neutrino a răspuns:

Prima data incearca cu o invitatie la un suc.

| SkyPilot a răspuns:

Incearca sa ii oferi o floare. Poti sa ii propui si sa o conduci acasa, ai mai multe sanse sa accepte decat o intalnire seara. Vei putea propune si intalnirea dupa ce va cunoasteti un pic.

| Inuk_Ylknur_1999 a răspuns:

Spune-i ca E o fata Draguta si ca o palci mult si daca ar vrea sa iti dea o sansa sa iesiti la un suc sa va cunoasteti sau ceva asemanator sau un biletel laughing Multa Bafta!