| TnCristinaa a întrebat:

Imi place de un baiat..eu am 15(fara o luna) si el face 18 in septembrie..credeti ca este o diferenta mare de varsta? Dau FUNDA!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ei, da.
E vreun prinţ sau vreo vedetă rock? Nu, e un banal om. Cum adică nu eşti la nivelul lui? E el mai bun cu ceva fiindcă s-a născut mai devreme?
Nu te gândi în felul ăsta, oricum pentru fete e mai uşor.
Tu doar ai grijă să fi drăguţă şi aranjată când e el prin preajmă şi cu puţin noroc va intra el în vorbă primul.
Dar dacă e un mototol, fă tu primul pas. Ia-ţi "inima în dinţi" (de parcă te-ai lupta cu un leu imediat după) şi spune-i un banal "bună".
Dacă nu găseşti subiecte de discuţie încearcă-l pe următorul:
"Bună tipule de 18 ani, ce ai de gând să faci după ce pici bacul?"
Nu trebuie să te simţi inferioară în faţa nimănui, poate doar a mea. Căci eu sunt eu, bineînţeles.

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Diferenţa nu este foarte mare. Şi în unele cazuri vârsta nu contează.
Acum depinde şi de caracterul tipului de care eşti îndrăgostită. Dacă e un nemernic va profita de faptul că îţi place de el şi se va juca cu tine.
Poate voi părea răutăcios (şi chiar sunt) dar ăştia 18+ nu caută relaţii serioase cu puştoaice de 14-15, caută distracţii temporare. Şi tot alea mici suferă ca proastele după.

| TnCristinaa explică (pentru anonim_4396):

(nici macar nu vb cu el..am intrebat asa)El nu e asa. vrea o relatie serioasa..nu isi bate joc. fetele cu care a fost si-au cam batut joc de el.el nu vrea ca prietena lui sa mai umble cu inca 1000 pentru ca el nu va face asta.e altfel ..il cunosc foarte bine

| anonim_4396 a răspuns (pentru TnCristinaa):

Atunci nu, diferenţa de vârstă este insignifiantă. Dacă nici la fizic nu se observă o diferenţă prea mare, dă-i bătaie. Nu te va judeca nimeni.

| TnCristinaa explică (pentru anonim_4396):

Eu nu am curaj sa il bag inseama.mi se pare ca nu sunt de nivelul lui..ma simt inferioara si nu cred ca o sa am curaj niciodata sad

| anonim_4396 a răspuns (pentru TnCristinaa):

Ei, da.
E vreun prinţ sau vreo vedetă rock? Nu, e un banal om. Cum adică nu eşti la nivelul lui? E el mai bun cu ceva fiindcă s-a născut mai devreme?
Nu te gândi în felul ăsta, oricum pentru fete e mai uşor.
Tu doar ai grijă să fi drăguţă şi aranjată când e el prin preajmă şi cu puţin noroc va intra el în vorbă primul.
Dar dacă e un mototol, fă tu primul pas. Ia-ţi "inima în dinţi" (de parcă te-ai lupta cu un leu imediat după) şi spune-i un banal "bună".
Dacă nu găseşti subiecte de discuţie încearcă-l pe următorul:
"Bună tipule de 18 ani, ce ai de gând să faci după ce pici bacul?"
Nu trebuie să te simţi inferioară în faţa nimănui, poate doar a mea. Căci eu sunt eu, bineînţeles.

| Robieski a răspuns:

Sincer chiar nu conteaza varsta... tot ce conteaza e sa va iubiti... diferenta de varsta dintre bunicii mei aste de 14 aniwinking

| TnCristinaa explică (pentru Robieski):

Nu suntem impreuna crying..ai dreptate

Răspuns utilizator avertizat
| Isabella19961303 a răspuns:

Nu conteaza varsta atata timp cat va intelegeti, iubiti, respectati. Intre mine si iubitul meu is 12 ani diferenta..eu am 18 el 30. dar nu aia e important! Ai grija de tine. sper ca te-am ajutat