Ei, da.
E vreun prinţ sau vreo vedetă rock? Nu, e un banal om. Cum adică nu eşti la nivelul lui? E el mai bun cu ceva fiindcă s-a născut mai devreme?
Nu te gândi în felul ăsta, oricum pentru fete e mai uşor.
Tu doar ai grijă să fi drăguţă şi aranjată când e el prin preajmă şi cu puţin noroc va intra el în vorbă primul.
Dar dacă e un mototol, fă tu primul pas. Ia-ţi "inima în dinţi" (de parcă te-ai lupta cu un leu imediat după) şi spune-i un banal "bună".
Dacă nu găseşti subiecte de discuţie încearcă-l pe următorul:
"Bună tipule de 18 ani, ce ai de gând să faci după ce pici bacul?"
Nu trebuie să te simţi inferioară în faţa nimănui, poate doar a mea. Căci eu sunt eu, bineînţeles.
Diferenţa nu este foarte mare. Şi în unele cazuri vârsta nu contează.
Acum depinde şi de caracterul tipului de care eşti îndrăgostită. Dacă e un nemernic va profita de faptul că îţi place de el şi se va juca cu tine.
Poate voi părea răutăcios (şi chiar sunt) dar ăştia 18+ nu caută relaţii serioase cu puştoaice de 14-15, caută distracţii temporare. Şi tot alea mici suferă ca proastele după.
(nici macar nu vb cu el..am intrebat asa)El nu e asa. vrea o relatie serioasa..nu isi bate joc. fetele cu care a fost si-au cam batut joc de el.el nu vrea ca prietena lui sa mai umble cu inca 1000 pentru ca el nu va face asta.e altfel ..il cunosc foarte bine
Atunci nu, diferenţa de vârstă este insignifiantă. Dacă nici la fizic nu se observă o diferenţă prea mare, dă-i bătaie. Nu te va judeca nimeni.
Eu nu am curaj sa il bag inseama.mi se pare ca nu sunt de nivelul lui..ma simt inferioara si nu cred ca o sa am curaj niciodata
Ei, da.
E vreun prinţ sau vreo vedetă rock? Nu, e un banal om. Cum adică nu eşti la nivelul lui? E el mai bun cu ceva fiindcă s-a născut mai devreme?
Nu te gândi în felul ăsta, oricum pentru fete e mai uşor.
Tu doar ai grijă să fi drăguţă şi aranjată când e el prin preajmă şi cu puţin noroc va intra el în vorbă primul.
Dar dacă e un mototol, fă tu primul pas. Ia-ţi "inima în dinţi" (de parcă te-ai lupta cu un leu imediat după) şi spune-i un banal "bună".
Dacă nu găseşti subiecte de discuţie încearcă-l pe următorul:
"Bună tipule de 18 ani, ce ai de gând să faci după ce pici bacul?"
Nu trebuie să te simţi inferioară în faţa nimănui, poate doar a mea. Căci eu sunt eu, bineînţeles.
Sincer chiar nu conteaza varsta... tot ce conteaza e sa va iubiti... diferenta de varsta dintre bunicii mei aste de 14 ani
Nu suntem impreuna ..ai dreptate
Nu conteaza varsta atata timp cat va intelegeti, iubiti, respectati. Intre mine si iubitul meu is 12 ani diferenta..eu am 18 el 30. dar nu aia e important! Ai grija de tine. sper ca te-am ajutat
Rux_5597 întreabă: