Bună!
Încearcă să vorbeşti cu el. Dacă nu încerci, niciodată nu vei ştii. Apoi vei afla şi dacă are prietenă şi dacă nu are... Împrieteneşte-te cu el. Nu mai asculta părerile colegilor de la şcoală, unii mint, alţii nu, nu poţi să ştii cine minte.
Baftă!
Ce simpatie bolnavicioasa. DAca nu ai vorbit niciodata cu el inseamna ca atractia ta nu e atat de sruioasa pe cat o iei tu, iar la ivirea unui baiat mai "perfect decat el" (asta fiind din punctul tau de vedere) il vei uita.
Ceea ce nu inteleg eu este de ce nu incerci sa comunici cu el sau sa va imprieteniti cel putin? Poate nu e de o relatie, dar macar o prietenie.
Wow parca zici ca ai avut o relatie de 2 ani cu el si acum vrei sa-l uiti, cand o sa vezi altu mai frumos o sa uiti de el...dar baga-te in seama cu el si vezi daca poate fi ceva intre voi asigura-te 100% ca nu poate fi nimic dupa cauta altu.
Poate nu trebuie sa il uiti ci sa incerci sa fiti mai apropiati. Cerei cuiva ID lui de mess si incearca sa vorbesti cu el si sa gasiti chestii in comun. Il intrebi mai intai ce face apoi ii spui cine e si asa mai departe. Succes!
Am gresit la ceva scuze. trebuia sa spun cine esti in loc de cine e scuze
Asa am facut si eu si a mers.
Inkearka sa nu treci prin locurile in care l-ai vazut prima data si inkearka sal eviti
Arata-i ca nu-l placi si ignora-l o sa prinda singur drag de tine daca cu adevarat va iubiti undeva in creierele voastre
Hey....incearca doar sa il privesti de la departare un timp si fii naturala... daca nu te place atunci cind esti naturala a/i nu te merita!
eu DE FIECARE DATA cind incerc sa vorbesc cu baietii de care imi place dau gres...
insa peste un timp uit de existenta lor...gasesc altii MULT mai draguti