anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place de un baiat si el vine dimineata si ma ia de acasa sa mergem la scoala si ma aduce pana in fata blocului... cand il invit la mine, daca ramane singur cu mama, ea ii spune " bad boy, bad boy"si il face sa se simta prost... am incercat de cateva ori sa ii zic ca nu e ok, dar e mama si, mna... nu e asa usor... si tata i-a zis. Ce sa ac sa intelwaga ca nu e ok?

Răspuns Câştigător
| chilledzebra a răspuns:

Spune-i ca e chiar un baiat de treaba, ca e un prieten de incredere si ca daca continua sa il trateze asa, se va indeparta de tine. De fapt, daca vrei sa scapi mai usor, stai cam doua zile bosumflata, iar cand te va intreba ce s-a intamplat ii vei zice ca el s-a distantat de tine din cauza ca se simte prost vazand ca nu e prea agreat de catre ea(mama ta). Se va simti vinovata cand te va vedea ca tu chiar ai o legatura stransa cu el si va intelege faptul ca "prieteniea" voastra e chiar importanta. Fii si tu mai credibila! E adevarat ca nu e frumos sa minti, dar doar asa va renunta la toata chestia asta si intr-un final il va accepta. Sper totusi sa ajungi sa gasesti metoda favorabila. Multa bafta!

p.s: merit si eu o fundita?winking

1 răspuns:
| ToKen a răspuns:

Pai, daca i-ai zis mamei ca nu e ok, iar ea continua, incearca sa-l faci pe prieten sa nu mai puna botu'. big grin