| rockandbookslover a întrebat:

imi place de un coleg inca din clasa a 7a(sunt intr.a 8a). In clasa a 7a am stat tot anul in aceeasi banca cu el. Anul asta nu mai stau, insa el tot ma mai baga inseama, iar prietena mea cea mai buna zice ca eu sunt fata cu care vorbeste cel mai mult dintre toate. In plus ma tachineaza, imi fura lucruri si fuge cu ele, face glume, se aseaza langa mine. Nu stiu ce sa fac.el nu e genul care ar veni la mine sa.mi spuna ca place iar eu sunt prea timita sa.i zic. In plus imi e frica sa nu rada de mine spunand ca nu ma place. Nu stiu ce sa fac. Ajutor.

Răspuns Câştigător
| anonymguy3 a răspuns:

Eu (ca si baiat) as aprecia daca fata m-ar intreba pe mine daca as vrea sa ies la un suc cu ea... Dar cum stiu ca nu se va intampla. ma duc eu si o intreb maine (uratimi bafta!) big grin (prin asta vreau sa spun sa te duci sa il intrebi daca vrea sa iasa la un suc.)

4 răspunsuri:
| H0bbit a răspuns:

Te place sigur iti zic eu du-te si vorbeste cu el :p

| BybyMary a răspuns:

Daca esti asa timida, astepti si speri ca iti va spune ceea ce simte laughing Dar ar fi mai bine daca ai vorbi cu el si sa ii spui ca il placi.

| Twicsu a răspuns:

Spune-i unui amic al colegului tau sa-l intrebe daca te place ca sa fii sigura de chestia asta, iar daca te place te duci si ii zici in fata. Chiar asa de greu e?

| rockandbookslover explică:

M.as duce sa.i intreb un prieten dar i au gura parta si ar incepe sa urle chestia asta si daca el nu ma place le.ar spune tuturor...