| Anonima26985 a întrebat:

Îmi place mult de un băiat și e in școală cu mine! E cu 2 ani mai mare.As vrea sa vorbesc cu el dar până acum am reușit doar prin mesaje și ultima dată mi-a dat seen...in real nu am vorbit niciodată deși ne vedem zilnic la magazin, pe hol, in pauze! Tot ce facem e sa ne privim insistent și are acea privire! Ador când ne privim adânc! El e și cel mai bun prieten al fratelui meu și am aflat o grămadă de lucruri despre el! A dat și semne că mă place dar mă tem sa vorbesc cu el! Mă tem că mă va respinge sau că nu e reciproc! Cum să scap de teama asta? Cum să îmi fac curaj să merg să vorbesc cu el? Cum să mă bag in seama? Va rog ajutați-mă dau funda

Răspuns Câştigător
| Deliaaa2003 a răspuns:

Incearca sa fii tu. Poti sa incepi sa il saluti cand ca vedeti pe hol si sa fii foarte prietenoasa si vorbareata, baietii adora fetele care par interesate de ei.Si poti sa mai gasesti tu motive prin care sa te bagi in seama cu el. Succes :*

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Ce i-ai zis de ti-a dat seen?

| Anonima26985 explică (pentru Adry05):

Păi l-am întrebat cum au fost primele ore din 2018 dar a văzut foarte târziu mesajul și a dat seen

| Adry05 a răspuns (pentru Anonima26985):

Eu cred ca daca voia sa vorbeasca cu tine profita de sansa asta si-ti raspundea. Asta cu datul seen mai tarziu poate avea 2 variante; 1: a avut treaba si chiar l-a vazut tarziu (desi ar fi fost frumos, daca isi dorea sa vorbeasca cu tine, sa-ti raspunda cand l-a vazut) 2. e ceva ce fac si eu de multe ori cu tipi cu care nu-s interesata sa vorbesc, le ignor mesajul si dau seen peste cateva ore cand ma gandesc ca deja au uitat de mesaj sau ca nu mai intra pe conversatia respectiva, poate a facut si el asa. Nu stiu, din ce zici nu pare interesat dar e ciudata faza ca va priviti.

Foarte încurajator

| Adry05 a răspuns (pentru Anonima26985):

Dar ce vrei sa te incurajez fals? Tu cauti sfaturi sau minciuni ca n-am inteles? Trebuie sa ai si o astfel de varianta in calcul

Bine mersi mult pup