| 03052003 a întrebat:

Hey tpu.Imi place un baiat de aprox. 2 luni.Mi-am facut curaj si l-am bagat in seama.Ne cunoastem din privire de la scoala dar nu am vorbit niciodata pana acum.Ne intelegem destul de bine,cauta si el subiecte de vorba,glumim, ma tachineaza pentru ca banuieste ca il plac si sincer si eu cred ca ma place asa putin.Ne uitam amandoi la meci si face "daca dadea Chiriches gol ma desparteam de iubita mea...a stai,nu am",a fost "subtil" rolling on the floor))))).La inceput vorbeam pe Facebook apoi am facut eu pe "lenesa" si i-am zis ca eu stau mai mult pe wapp si daca are si el ca eu acolo is mai activa.Mi-a dat numarul,am inceput sa vorbim iar,cam despre orice.Dar nu imi apare cand iese de pe wapp, sau intra si mda recunosc ca as vrea sa il spionez si nu pooott rolling on the floor))) Imi apare doar cand e conectat. Oare nu mi-a salvat numarul? Existe niste indicii nu stiu sa ma prind sau nu daca mi-a salvat numarul? Daca il intreb pe el, cum sa il intreb fara sa par obsedata? rolling on the floor))))

Răspuns Câştigător
| devilshelp a răspuns:

Ii spui "Pot sa incerc sa te sun sa vad daca imi merge ca nu sunt sigura daca mai am minute" sau poti sa il suni cand esti cu el si daca te intreaba de ce l-ai sunat ii spui ca ai vrut sa auzi ce sonerie are

2 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Ii spui in gluma, "ia sa vad, cum m-ai trecut la tine in telefon?" big grin

| HoriaHH a răspuns:

Te duci la el si ii faci un supplex.