| xXFaLlEnAnGeLXx a întrebat:

imi placea pana acum 2 saptamani un baiat si incet incet am inceput sa nu il mai plac asa mult adica am oncercat sa il uit pentru ca imi placea doar ca aspect, dupa asta cea mai buna prietena a mea mi-a zis ca din cate vprbeam eu despre baiatul respectiv ea s-a indragostit de el :/ dupa 1 saptamana baiatul acela a intrebat-o daca vrea sa fie cu ea si ea i-a zis da, eu inca mai simteam ceva pentru el adica nu il mai placeam asa mult dar inca il mai placeam si nu mi pasa cu cine era dar nu ma asteptam la asta din partea celei mai bune prietene... Problema mea este ca nu stiu... mi-e frica ca ea a facut o obsesie adica in ultimele luni daca una din fetele din grupul nostru a fost cu un baiat sau era indragostita de un baiat ea facea in asa fel in cat sa fie cu el, nu inteleg de ce incearca asta.Am vorbit si cu prietenele mele si au zis ca au observat ca ea se cam tot da la baietii care le plac lor. Voi de ce credeti ca face astA?

Răspuns Câştigător
| stelear a răspuns:

Arata-te indiferenta fata de baiatul ala
Nu ii mai da atatea detalii
E genu posesiva ii place sa aiba tot, sa aiba mai mult decat ceilanti ea sa fie "diva",

0 răspunsuri: