| Katty112 a întrebat:

Imi spuneti cateva statusuri de indiferenta gen
-Da-mi, Doamne, rabdare! Ca daca imi dai putere o omor.
sau
-Multi imi spun ca m-am schimbat, doar pentru ca azi ii tratez asa cum merita

Răspuns Câştigător
| abcde12345 a răspuns:

Asculta cateva melodii de la Kazi, Gani, Cedry2k sau Dragonu ak47 si o sa ai o sursa "infinita"

1 răspuns:
| AlleSss a răspuns:

Bunăă.
Sper că îţi plac thinking

- "Viaţa e scurtă, încalcă regulile,iartă repede, sărută încet, iubeşte cu adevărat, râzi necondiţionat şi nu regreta nimic ce te face să zâmbeşti!

-Am învăţat să zâmbesc. când totul mi se părea pustiu.

-M-au rănit persoane dragi, dar. poate aşa le e firea. Când ne întâlnim se uită-n ochii mei şi îşi întorc privirea oh go on

-Nu mai sunt copilul cu slăbiciuni de altădată. Acum sunt slăbiciunea altora,c-am caracter de piatră.

-Indiferenţa doare. Mai mult decât orice pe lumea asta.

-Totul trece, aşa se spune. dar. nimic nu trece fără să lase urme.

-Lumea asta te distruge, Te induce in eroare, Fura tot si apoi fuge, Te raneste si te doare!

-Fii atent sa vezi cum doare, cand o sa ma vezi nepasatoare!

-Indiferenta mea, te v-a lovi puternic in piept. Atunci iti vei da seama ca nu mai pot sa te mai iert.

-Si te doare când vezi ca nu-mi pasa, si îti zic mereu: nu mai conteaza, hai lasa.

-Ma intreaba: "Ce s-a intamplat cu tine?". Eu ii raspund cam ironic: "Mai ai vreo treaba cu mine?".

-Zambeste celor ce te urasc sa simta ura ta, Zambeste celor pe carere ai iubesti, sa simta dragostea ta, Iar daca vreodata cei pe care ai iubesti te vor trada, zambeste sa simta indiferenta ta

-Inca am suflet de copil care refuza sa creasca, Mi-e egal cu 0 tot ce spune lumea asta proasta

-E doar o singură viaţă, traieşte-o cât mai ai şansa! ♥

-E doar o puştoaică, ce vrea mereu îmbrăţişată!

- Poţi să rupi pozele, caietul cu amintiri sau altceva, dar să nu îndrăzneşti să te atingi de inima mea.

-Spui ca nu mai sunt la fel, ca m-am schimbat, dar de fapt n-ai ajuns sa ma cunosti cu'adevarat.

-Lasa'ma cu textele ce nu ma intereseaza.Lasa'ma cu lumea care nu ma agreaza.

-Moartea nu e trista. Trist este faptul că mulţi oameni nu trăiesc cu adevarat.

-Te crezi in stare să mă poţi judeca? Înceară, dar mai intai fă o analiza având ca subiect de studiu persoana ta!

-Este o prostie să renunţi la visele tale doar pentru că unul nu s-a împlinit!"

-"Cu indiferenţa ta m-ai făcut mai tare. Acum nu-ţi convine dar încet, încet, calc pe urmele tale. Şi abia acum vezi si tu că indiferenţa doare. "

O zi frumoasă!