1.hai sa iti spun eu 3 adevarate.in primul rand,stau la mare,iar tata mi-a povestit ce s-a intamplat intr-o seara cand se plimba cu mama pe dig(erau mai tineri),deci,tata a simtit ca cineva ii urmarea si cand s-a intors avea impresia ca acel cineva s-a ascuns intre stavilopozi,dar cand s-a dus sa vada cine e,in timp ce sarea pe pietre a aterizat pe o piatra cam moale, cand s-a uitat era un om ghemuit cu spatele insangerat dar cand a clipit a disparut si a ramas doar o stanca, si pot sa spun ca eu cred in asta deoarece la digu acela de care vorbesc cam in fiecare an moare cineva.am fost chiar de fata cand unu si-a spart capu
ACESTE POVESTI SUNT FOARTE ADEVARATE! INTAMPLATE SI DE MINE! deci unchiul la un prietenul meu s-a dus sa taie pe camp si la apucat noaptea.si atunci a dormit acolo.si dupaceea s-a trezit si a simtit ceva pe umar. si dupaceea s-a culcat la loc. dimineata a vazut ca i-a cazut o mana! deci chiar e adevarat! l-am vazut pe omul acela in acea zi! 2-a poveste...deci eu mergeam pe drum noaptea la vreo 2 3 4 ca am fost la o ft iar dupacea am vazut un om in negru cu ochii rosii si taia noaptea cu securea iarba...am intors pentru o secunda iar dupa aceea omul era pe casa cu securea in mana! doamne jur ca aceste povesti au fost adevarate!
2.cand a murit bunicu acum 2-3 ani tata a fost la timisoara sa i-a cei revenea, noaptea a dormit in apartament la el.si i-a simtit prezenta cumva, simtea cum se uita la el, dar nu si-au vorbit deoarece nu isi ma vorbisera de cand tata avea 14 ani, cand a primit ultima scrisoare de la el. oricum, de frica a aprins lumina
3.la noi e o fabrica veche de paine in afara orasului care a luat foc mai de mult si au murit multi oameni... unii prieteni(rock-eri) au descoperit ceva straniu dar minunat pentru ei. cand intri acolo(fiind foarte intuneric nu vezi nimic), dar cand filmezi cu orice ai la-ndemana, pe filmare vezi contururi rosii ale unor oameni...
Uitwe aici si le cauti ca unele is reale http://spectrulrealitatii.ro/povesti.php
123321998896768 întreabă:
Anonimul35 întreabă: