Hmm buna:*
Exact aceeasi stare o am eu si chiar nu stiu de ce poate de la vreme,poate de la dragoste,poate de la indiferenta,poate de la scoala, poate de la muzica pe care o asculti, poate de la plictiseala.tristete...stii uneori nu ne putem intelege chiar pe noi insine. Uneori nu suntem in apele noastre...si cel putin eu de ex.cand ascult muzica.ma simt free si cum ai spus si tu"sa tip" sa fug sa cant sa dansez sa uit sa iubesc si chiar mult mai mult.Este varsta totusi chiar daca nu ai mentionat-o imi pot da seama.Probabil ca te-am plictisit cu predicile mele dar sper ca iti fi fost de folos little more :p.
Zbye.
Buna Michelle,
Esti distrata, aeriana. De obicei se intampla asta si atunci cand ti se aprind calcaiele dupa cineva. Poate iti place de cineva si ai acum buna dispozitie. O sa treaca, dar zic eu ca e bine sa te simti asa pentru ca se vede ca nu esti trista ci te simti libera. O sa treaca de la sine.
Pa, pa
Poate este de la vrema ar zice cei mai invarsta ai incercat sa faciceva nai nou in viata ta? si nu incerca sa faci toate lucrurile odata