| Balboa a întrebat:

In ultima vreme sunt foarte deprimata, tardata de prieteni asa ca apelez la voi: baiatul de care imi place de vreo 10 luni stie ca il plac si prin decembrie mi-a zis ca ma place si el. dar dupa eu am fost o obsedata si am stricat tot + ca l-am facut sa ma urasca. Ma rog, am fost barfita de el dar nu mai conteaza. Acum 2-3 zile am aflat ca verisoara lui e fotomodel si colega ei este prietena lui. Asa zice el, de fapt. El nu e prea frumusel si nu e demn de un fotomodel, nici atitudine, nici nimic. Multi zic ca inventeaza povestea ca sa se dea grande in fata mea, ca ma barfeste ca sa arate ca nu ii pasa si ca el de fapt ma iubeste. Asta e parerea lor. Eu nu stiu ce sa cred. Fundita pentru cel ce m-a ajutat cel mai mult, restul vot. Multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| mao14 a răspuns:

Buna happy in primul rand vreau sa iti zic ca si eu stiu cum e sa te barfeasca o persoana care o placi, e cam aiurea, dar se mai intampal happy asa in al doilea rand vreau sa iti zic ca daca spui ca el nu e chiar atat de frumos si ca fata cu care ar fi el impreuna e fotomodel si e frumoasa at e clar ca ar fi 80% sanse sa minta doar daca fata are un corp frumos si fata varza at poate chiar ar fi impreuna dupa parerea mea. si eu cred ca el vrea sa se dea mare in fata ta daca tu ai zis ca te barfeste deoarece ai facut tu faza aia acum vrea sa te face geloasta, pentru foarte multi baieti asta e razbunarea perfecta happy. sper sa te fi ajutat si bafta

0 răspunsuri: