Hey!
O sa le iau pe rand...
In primul rand tu esti cea care i-a spus "gata", nu el, deci baiatul probabil ca tine la tine si iti respecta decizia chiar daca sufera. Tu i-ai spus sa te uite...
1★ Sa ii scriu?
Eu zic sa ii dai un mesaj, sa-ti ceri scuze, sa-i spui ca ai spus lucrurile respective de nervi, ca nu te-ai gandit pe moment...
2★ Eu cred ca inca exista sanse sa ii pese de tine. Tu i-ai spus sa te uite si el a spui ca nu o sa te uite. Probabil ca iti lasa timp, crede ca esti suparata.
3★ Nu cred ca te-a uitat. Este prea devreme ca sa uite. Trebuie sa treaca mai mult timp ca sa te uite.
4★ Eu zic sa ii ceri scuze intrucat este vina ta ca ai spus "Gata".
5★ Nu este o chestie de orgoliu... sau poate ca este. Nici eu nu as scrie daca as fi in locul lui. Nu are rost sa para disperat daca tu nu mai simti nimic.
El a spus deja ca nu o sa te uite. Ce vrei mai mult de atat?
E clar ca este treaba ta sa ii dai mesaj.
6.Sa il uit?
Nu.
Succes!
Iti, spun, viermele e vierme, dar si el iese la aer cand are nevoie, uita-l oricum de ce sa ai nevoie de el, da recunosc ca o sa te chinui pana o sa-l uiti dar el are iubita pentru el esti doar planul doi nu ai de ce sa te oftici asa pentru el *~*
Fă ce faci și ce dorești dar fă cu cap, nimic nu e greșit dacă procedezi astfel.
Baftă!
Baietii vor fi mereu orgoliosi; iar ei nu vor renunta la orgoliu, decat atunci cand chiar sufera dupa o fata la care chiar tin. Eu zic sa iti gasesti o ocupatie care sa iti tina mintea ocupata. Daca tine la prietenia voastra iti va scrie el.
Eu m-am despartit exact in aceeasi noapte de iubita mea. La 1 dimineata m-a sunat sa imi spuna ca intre noi este diferenta de varsta si nu poate fi cu mine. Se pare ca anul trecut, Craciunul a fost unul blestemat si sper sa nu se mai repete niciodata. Sfatul meu este daca are iubita, sa il uiti dar daca e singur, incearca sa iei legatura cu el. In ziua de azi, oamenii sunt foarte orgoliosi.
CelCareRamaneInUrma întreabă: