| ʅαɾყʂα a întrebat:

inca nu am prieten si am 14 ani si toate colegele mele au avut deja si rad mereu de mine... si in plus toti pe care ii cunosc au avut iar eu sunt singura care nu am... eu una cred ca este din cauza ca sunt foarte slabuta.Imi puteti da cateva sfaturi? multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| MadRaven a răspuns:

Pai 1.Nu e nici o problema daca la 14 ani nu ai avut niciun iubit, si eu sunt printre singurele fate care nu au avut iubit si nu am nicio problema cu chestia asta 2. faptul ca esti cam slabuta ar putea fi o problema, din cate stiu eu baietilor le plac fetele mai plinute, nu grase, cu forme 3.Nu asta e cea mai mare problema, daca esti slaba nu inseamna ca nimeni nu o sa fie cu tine, ai putea face tu primul pas si sa intrebi pe cineva daca vrea sa fie cu tine.Multi baieti ar putea fi indragostiti de tine si ar vrea sa fie cu tine dar sunt mai timizi...

7 răspunsuri:
| adrianaloveyouf a răspuns:

Sa stii ca nu trebuie sa te ingrijorezi. dar pot sa iti spun ca daca crezi si speri o sa se intample. pana la urma tu ai ceva pus deoparte si o sa il gaseti pe baiatu cu care vei fi mai multa vreme. poate cineva de sus are grija sa nu suferi cum sufera si alte fete asa ca fi obtimista

| xRainyDay a răspuns:

Îţi trebuie iubit la 14 ani?
Vezi-ţi de şcoală! happy

| catafreestyle a răspuns:

Cred ca ai dreptate...baietilor nu le plac fetele prea slabute

| catafreestyle a răspuns:

Da nici prea pline sa nu fie

| Lovegaming a răspuns:

Se mai intampla, ca si in cazul meu, daca iti place de un baiat incearca sa vorbesti cu el si altele + am eu o vorba, daca te place, te palce asa cum esti.

| anim3lov3r a răspuns:

Buna! Stiu ca poate asta nu este chiar solutia pe care o asteptai, dar oricum as dori sa iti spun ca nu trebuie sa faci ceva doar pentru ca toata lumea o face si nu ar trebui sa te lasi influentata, cu atat mai putin intristata, de ceea ce spun altii. Chiar daca ti-ai face un prieten doar pentru a opri injosirile din partea celorlalti, gandeste-te ca poate mai tarziu sa-ti para rau. Ma refer la amintirea primului sarut (chiar daca nu crezi, aceasta este un eveniment important pe care ti-l vei aminti mult timp). Ti-ar placea sa-ti amintesti ca l-ai primit de la persoana pe care o placeai, sau preferi sa ramana ceva lipsit de importanta? Toate o sa vina la timpul lor, nu trebuie sa te ingrijorezi pentru asta. Ai sa vezi ca atunci cand o sa apara baiatul acela special, va merita rabdarea ta.