| WeLoveIceCream a întrebat:

intrebare pentru fete.sau baieti care se epileazalaughing: Cum vi se par benzile de ceara rece veet?(cine a folosit). doare raubatting eyelashes? cat dureaza? sunt buna? dau funda si vothappy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu merita sa iti cumperi de la Veet.cumpara`ti de la Sesu sunt cu 10 lei mai ieftine si sunt mai multe si fac exact acelasi lucru.La mine tine in jur de 2 saptamani dar si cand creste parul inapoi nu se vede urat. Daca vrei pentru zona inghinala nu ti le recomand o sa te doare ingrozitor.dar in rest benzile de ceara sunt foarte bune, iar daca ti se termina servetele poti folosi ulei(orice fel) si te poti spala.Baftahappy

Sper sa primesc fundita

4 răspunsuri:
| DeeeaA a răspuns:

laughing
Mama a incercat sa se epileze pe barbie si nu i-a iesit deloc!
A dat peste 20 Ron pe ele si degeaba! Nu's bune de nimic!
Am 2 variante: Ori nu's bune, ori nu a putut ea sa le foloseascalaughing
Mie mi-a zis zilele trecute.

| xAnne a răspuns:

Am folosit!
chiar nu doare...
si sunt eficiente.
le folosesti repede

| LoveForShania a răspuns:

Buna!
Eu am folosit, si folosesc de obicei doar de astea. :p
Pai e mult mai simplu decat cu ceara calda de la salon, cand merge mama la salon ma mai ia si pe mine si doare mai tare, pentru ca sunt sanse ca ceara sa fie prea tare incalzita si te arde pe picior, plus ca cea calda se lipeste mult mai tare fata de cea rece.
Prima oara o sa te doara putin, dar nu este o durere insuportabila, dar daca ai de gand sa te faci inghinal, o sa te doara de fiecare data, e o zona sensibila si e logic sa doara, mult mai tare ca pe picioare, si pe picioare a2-a3`a oara nici nu o sa mai simti durerea, ci foarte putin, poate chiar deloc.
Pai dureaza in functie de miscarile talelaughing Iei banda, o pui pe picior, tragi, apoi o mai pui o data sau de doua ori in acelasi loc, si tot asa. Si la sfarsit mai te uiti pe unde ti-a scapat vreun fir. Plus a doua oara, a treia, trebuie sa iei cu penseta firele de sub piele, daca te faci inghinal acolo o sa iti apara multe. Aproximativ, in jur de o jumatate de ora :p.
Sunt bune, cand vezi ca iti cresc firele putin nu poti sa le iei cu ceara, pentru ca sunt prea mici, doar cand sunt un pic mai mari, dar pana atunci le poti lua cu penseta, mie imi cresc in vreo 11-12 zile:p Dupa ce te epilezi sa iti faci neaparat dus pentru ca altfel o sa te simti ''lipicioasa'' de la ceara.
Succes! :p

| WeLoveIceCream explică:

Imi pare rau dar nu pot da funda la mai multe persoane, asa ca voi da numai lui Miyu ptk a rasp prima si bine, si a cerut funditza.imi pare rau pentru Experta_In_Frumusete, ptk merita la fel de mult!