Pai eu ce zic,din moment ce gasesti armurile si armele in shop,cu nemiluita,seteaza-le si pe ele specific pentru fiecare set(Pe armura HP si defensiva impotriva sabiei,pumnal,arma de doua maini si daca se poate tare impotriva nu stiu ce,pe arma patrunzatoare,critica, HP daca se poate, tare impotriva bla-bla...intelegi ce zic, si pietrele cum am spus.Merita sa te chinui un weekend cu ele ca sa pricepi cum sta treaba!
Cel mai bun caracter pvp dupa parerea mea e sura negru(pe magie neagra).Ca sa fii bun pe un server pvp iti trebuie seturi cu aparare impotriva raselor si bonusuri totodata.In orice server pvp sau cel putin pvp/pvm exitsta bonusuri de genul "Tare impotriva sura 10%".Fa-ti un set anti-sura numai cu bonusurile astea(set ma refer daca se poate armura,scut,papuci,bratara, cercei, etc.). Daca vrei sa fii bun in general nu te axa pe ultra-damage si pe ultra defense.Mai bine sa iei 5k de dmg si sa dai 30k dmg tu, decat sa incasezi 20k de dmg si sa dai 50+ ca asa rezisiti in fata tuturor raselor. Spui ceva de pietre...pai pietrele pe un pvp ca hammer la pui tot anti-rase.Bafta la gaming![Daca nu ai inteles nimic nu te condamn]
Da, cam asta e in general. Dar mai exact as vrea... ce armura sa puna ce arma. Ce bonusuri pe fiecare? Eu la asta ma refeream.
Pai eu ce zic,din moment ce gasesti armurile si armele in shop,cu nemiluita,seteaza-le si pe ele specific pentru fiecare set(Pe armura HP si defensiva impotriva sabiei,pumnal,arma de doua maini si daca se poate tare impotriva nu stiu ce,pe arma patrunzatoare,critica, HP daca se poate, tare impotriva bla-bla...intelegi ce zic, si pietrele cum am spus.Merita sa te chinui un weekend cu ele ca sa pricepi cum sta treaba!
De unde l-ai downloadat? Mie nu-mi merge de pe site-ul oficial, imi apare pe notepad...
anonim_4396 întreabă: