Stiu că această metodă pare absurdă, dar funcționează, încalță niște ciorapi mai groși, apoi încalța-te în pantofi și mergi puțin așa prin casă sau
lasă-i în pivniță ori într-un subsol (acolo temperaturile sînt mai joase sau aerul e mai umed, ceva de genul acesta...)
Aoleu incerc chestia cu ciorapii mai grosi si doare rau de tott Cam cat timp ar trebui sa-i tin?
Iti multumesc foarte multt a merss :X:X:X
Cu plăcere, ma bucur că te-am putut ajuta
Buna, poarta-i prin casa si vor ceda sau ii poti face cu un pic de spirt in interior si vor mai ceda, succes.
Da-le in locul acela cu crema de maini, freaca bine si asteapta peste noapte. A doua zi incearca sa-i porti putin cate putin.
Poarta-i prin casa toata ziua. ---Si eu am fost nu demul la o nunta si ma dureau ingrozitor picioarele Incearca inainte de ai incalta sa te dai cu o crema pentru picioare si sa iti pui niste leocoplast la deget
Pune-i sai incalte o alta persoana cateva oare prin casa dar aceea persoana sa aiba 1 nr mai mare ca al tau sau daca nu ai pe cine pune.ia-ti o pereche de sosete mai grosute si incaltale tu cateva ore prin casa si asa se lasa usor usor.Te cred stiu ce inseamna.pana si regina angliei are o persoana care ai incalta toata pantofaraia inaintea ei.