| ello a întrebat:

la ce varsta ati avut primul sarut? big grin ...nu stiu ce m-a apucat

8 răspunsuri:
| Moov a răspuns:

Heh? Sunt mândră să zic că la 12 ani(13 de acu că fac pe 18 Aprilie)încă nu am avut parte de my first kiss, şi nici nu îmi doresc laughing totul vine de la sine în viaţă şi noi trebuie să o lăsăm să curgă după bunul plac.

| cryssa a răspuns:

12 ani frumosibatting eyelashes

| Miruna_7873 a răspuns:

13 ani laughing

| THC26 a răspuns:

De la 9 ani. Ce c*r avea aia :X:

| IIIx333III a răspuns:

Pai, primul meu sarut a fost acum 4 zile. Eram cu o colega afara si cu iubitul meu. Eu am 12 ani jumatate si nu m-am mai sarutat pana atunci, dar el are 14 si a mai facut-o de cateva ori. A fost foarte sincer. Adica... noi ne spunem totul, suntem cei mai buni prieteni.
Asa ca i-am spus [pentru ca se ruga de mine] ca e ok, si ca ne putem saruta. Asa ca el a venit spre mine plin de emotii, dar nu m-a sarutat. Cand vroiam sa il sarut nu puteam, pur si simplu imi era rusine, si il luam in brate si incepeam sa rad. Dar, dupa vreo 15 minute, ne-am sarutat. M-am speriat cand am simtit limba lui in gura mea Asa ca m-am dat in spate si am spui ca ii ajunge. Azi dimineata m-am mai intalnit o data cu el si l-am mai sarutat. Acum a fost mult mai frumos pentru ca nu m-am speriat. Este minunat sa saruti daca iubesti persoana!:X

| biia_6810 a răspuns:

12

| MistaKe a răspuns:

La 10

| madina a răspuns:

10

Întrebări similare