1. Proba de aptitudini muzicale, care consta in intonarea unui cantec dintr-un repertoriu de 5 cantece invatate in clasese 1-4 (un sfat, invata cantece usoare, de gradinita, iar unul dintre cele 5 cantece sa fie imnul national) si reproducerea unor scurte motive ritmico-melodice (2-4 masuri). Adica o sa bata un ritm si tu bati dupa el.
2. Proba de aptitudini fizice, va consta in reproducerea dupa model a 2-3 exercitii de influentare selectiva a aparatului locomotor, 3-4 elemente de gimnastica acrobatica din programul claselor 5, 6, executate izolat (singur), si alergare 600m fara cerinta de timp
3. Proba de aptitudini artistice va consta in realizarea unei naturi statice cu 2-3 obiecte cu o tema plastica propusa de comisie. Iti pun aia pe masa o cutie si un mar si faci desenul. Cu umbre, unghiuri, tot tacamul.
4. Interviu, care consta in recitarea a 2-3 strofe dintr-o poezie la alegere, lectura la prima vedere si participare la o conversatie cu comisia pe o tema data de aceasta. (se verifica, prin dialog, capacitatea de a aduce argumente, de a fi persuasiv si receptiv in realtia cu partenerul de discutie) Atat. Engleza - Mnic! Bafta! Acolo am vrut sa merg si eu, dar m-am razgandit. Am auzit ca e misto, dar e mult de lucru cu proiecte, machete, referate si chestii de genu.
Nu conteaza referatele etc... vazusem ca este bilingv engleza si credeam ca se da un test ceva
De unde esti? (scuze ca intreb)
Nu, nu se dă nimic la engleză. Sunt la un astfel de profil deci poți fi sigură de ceea ce-ți spun.
Mersii :*
Vreau sa merg la Colegiul National Pedagogic Constantin Bratescu din constanta si credeam ca se da ceva.
Andrei67y5 întreabă: