| Maria1324 a întrebat:

La scoala am un coleg si imi place de el. Eram foarte buni prieteni...Dar de la un timp nu mai este el.S-a schimbat si ma trateaza altfel. Vorbeste altfel cu mine, incat am ajuns sa cred ca e un nesimtit... Faza e ca in ciuda acestor chestii, tot imi place de el..Cum sa fac sa-l uit? Adica sa nu-mi mai pese de el..Va rog, fara raspunsuri rautacioase.

Răspuns Câştigător
| Forev3rAlone a răspuns:

Dragostea nu se poate uita. Poti sa incerci cat vrei, dar nu poti sa-l uiti atat de usor.Mai ales ca sunteti si in aceeasi clasa.Il vezi zilnic.
Dar incearca sa vezi poate iese vreo scanteie intre voi.Nu renunta inainte sa incerci.Sunt sigura ca are motivele lui, pentru care s-a shcimbat atat de mult.Incearca sa vorbesti cu el. Poate are vreo problema, ceva, de care altii nu stiu.
Fa cum vrei, dar eu doar asta iti zic!
Nu renunta inainte sa incerci!
Si daca totusi vrei sa renunti si incerci sa-l uiti, n-ai sa reusesti prea curand!
Si sa nu-ti treaca prin cap ideea de a gasi un baiat care sa te placa, dar tu sa nu-l placi, si sa deveniti iubiti.E o prostie sa te minti singura.Insa, ai putea incerca ceva de genul, ca sa-l pui pe cel din clasa de la tine pe care-l placi la incercare.Si anume, sa vezi daca este invidios.
Oricum, succes:*

4 răspunsuri:
| alex2346 a răspuns:

Pur si simplu nu te mai gandesti la el si daca mai cauti prieten add puscaru_alex

| simonafrumoasa a răspuns:

NU! de ce sa faci asta? de ce sa-l uiti spune de ce! nu zic ineaparat ca trebuie sa incercei sa-l schimbi dar nu-s tiu. inceara sa-l mai domolesti. e pacat sa renunti. mai gandeste-te.

| zurick a răspuns:

Eu cred ca a aflat ca-l placi si vrea sa nu-ti arate sentimentele lui pentru tine.Nu cred ca ar trebui sa renunti.

| Anaaaaaaaa a răspuns:

Deci draga mea bagate cu alt baiat care stii tu ca tine la tine si care stii ca te place si atunci poate o sa fie un pic gelos nu mai vorbi cu el daca te baga in seama vorbeste cu el daca nu nu lasa-l ca baieti is o gramada..Bafta