Trebuie să crezi în tine. Nu te lăsa dominată de emoții, emoțiile sunt omenești, dar ajung să te încurce la un moment dat.
Îmi amintesc prima mea zi de liceu, ciudată zi. Așteptam cu nerăbdare să văd ce înseamnă să treci de stadiul școlii generale. Nu m-am putut adapta în clasa a IX-a, nu m-am împrietenit cu colegii de clasă.
Eu consider că tot ce se întâmplă, se întâmplă cu un motiv. Am o colegă de bancă grozavă, cu care mă înțeleg de minune. Poate că așa a fost să fie, am obținut o prietenie strânsă.
Nu trebuie să îți faci enșpe prieteni, unul și bun e de ajuns. Să crezi în tine!
Daniela, fii tu, nu încerca să-i copiezi pe ceilalți sperând că vor fi prieteni cu tine. Nu merită!
Toti avem emotii, ele sunt o parte din noi.La partea cu frica de acomodare incearca sa fii si tu prietenoasa nu este asa greu.
Si eu sunt pe ganduri... in aceeasi situatie ca tine ( fara partea cu numele ).
Sa fii tu insuti.Nu te stresa ca nu o sa te acomodezi.Acelasi lucru l-am avut si eu.Anul trecut, cand am trecut in a9-a,am avut ceva emotii, cu gandul ca poate n-o sa ma acomodez si toate prostiile. Oricum, eu nu am mers in primele 2 saptamani la scoala, pentru ca am avut bubatu' Si iti dai seama, scoala incepuse de 2 saptamani, iar eu nici macar n-am trecut o zi din 2 saptamani,deci aveam mai multe motive sa am emotii.Dar cand m-am dus in prima zi,am avut putine emotii,statea retras,dar in maxim o saptamana mi-am facut prieteni. Asa ca nu-ti face griji, poate la inceput o sa ai ceva emotii, primnele zile, dar dupa o sa te obisnuiesti si o sa-ti faci prieteni. Si in privinta colegei care are numele tau, nu vad nici un fel de problema in cazul asta! Mult succes! Te pup! :* :*
anonim_4396 întreabă: