| Durassica a întrebat:

M-am indragostit de un baiat care are probleme la inima, e depresiv, emo, fumeaza etc... Cand i-am spus mi-a zis ca il iubesc el a spus ca degeaba il iubesc ca e un esec sad dar eu am incercat sa-l fac sa inteleaga ca nu e asa. Cand i-am spus ca ma tai si vreau sa ma apuc de fumat, m-a intrebat de ce, dupa ce i-am raspuns la intrebare mi-a zis sa-i dau dracu pe ai mei ca el ma iubeste. Acum nu stiu ce sa cred ca ma place, ca nu ma place. Nu vreau sa-l bat prea mult la cap cu chestia asta mai ales pentru ca stiu de ce a ajuns sa fie asa. Cu mine se poarta foarte diferit fata de restul fetelor... Voi ce credeti? Oare ma place? Nu prea stiu ce sa cred...

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Pai trebuie sa fi langa el si sa-i spui sa mearga la un psiholog ca nu e bine ca e pre depresiv, observ ca are o parere proasta despre el, ce varsta are?

| T0T a răspuns:

Ar trebui să îl întrebi direct lucrul ăsta. El trebuie să ajungă să te iubească pentru ceea ce ești, nu să îl faci tu.

| OldSoul a răspuns:

Mda, poate ca te place si alte chestii de acest gen.
Dar iti spun de pe acum, sunt foarte multe sanse sa te afecteze intr-un mod negativ aceasta relatie, daca el de la bun inceput intra cu chestiile negative in aceasta relatie le vei primi si tu in scurt timp, si dupa ce ai mai spus aici veti ajunge sa va aveti doar unul pe altul, iar cand se va crea inevitabila cearta, atunci sunt foarte mari sanse sa se termine tragic.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

E clar. Eu pot sa-ti raspund la intrebarea pe care o vei pune peste 2-3 luni - E mai sigur si mai ieftin de pe bloc, cu un pumn de pastile unii au dat gres.

| OoBunnyoO a răspuns:

Probabil ca te place, insa nu este foarte evident daca te place ca amica sau ca iubita. Cel mai bine ar fi sa il intrebi. Spune-i ca devenit putin confuza in urma ultimei voastre discutii si intreaba-l ce sentimente are pentru tine.

| Divy a răspuns:

Și dacă te place e mai indiferent nu te aștepta la prea multe de la el, cât despre tine trebuie să ai o încredere de stimă căzută despre tine, dar și prin urmare e viața ta tu vei fi o floarewinking