| Alexaanonima a întrebat:

M-am îndrăgostit de un băiat. Dar băiatul acesta e nepotrivit pentru mine. Și verișoarei mele ii place de el și din câte văd o bagă doar pe ea in seama. El este copilul la niște prieteni de ai famili mele, ne-am întâlnit intr-o zi și pe verișoara mea a salutat și pe mine ma
salutat doar ca cu ea vorbește mai mult. Ce sa fac acum?
Nu îl pot uita, numa la el ma gândesc! La el îmi esta mintea, dar el nu știe ca exist!

Răspuns Câştigător
| FrateleTedur a răspuns:

Cand un baiat are o problema de genu, mai inteleg. DAR TU ESTI FATA. Atata timp cat el nu are iubita si nu este cu 20 de ani mai mare decat tine, nu ai scuze de genu * imi e rusine*. Daca arati decent si el nu arata de nota zece, nu este niciun motiv pentru care voi doi sa nu fiti impreuna. Du-te la el. Vorbeste cu el. Despre orice, nici macar nu conteaza. Muzica, scoala, filme, seriale, vezi ce ii place si ce nu, vedeti daca aveti interese comune si vorbiti despre astea. Nu lasa insa sa se vada ca esti atat de nebuna dupa el. Incearca sa fii naturala, sau macar prefate ca esti naturala. Nu il bate la cap, nu il speria. Daca urmezi toti pasii astia iar baiatu are crieier, o sa realizeze destul de repede ca ar fi cazul sa ia si el initiativa. Daca faci tu primul pas si da roade, nu forta. Lasa-l si pe el sa se indragosteasca de tine. Fa-l si pe el sa aiba nevoie de tine, cum ai tu de el. Bafta, si tine minte, nu exista baietii care nu sunt de nasul tau, sunt doar baietii care nu stiu inca cat esti de minunata big grin

0 răspunsuri: