| Akazome a întrebat:

M-am saturat de viata. Sunt urata. Ma simt inutila. Nu am prieteni, sunt asa de singura. Mama nu ma intelege si ma cert des cu ea. La scoala, in pauze de obicei stau doar in banca. Toti au un prieten cu care sa iasa afara si sa se distreze, mai putin eu. Nu ma integrez niciunde. Mai are vreun rost sa traiesc?

15 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Ok, ai primit suficiente raspunsuri de la persoane care iti arata cat de mult le pasa lor (nu stiu cat de mult le pasa) si care incearca sa te faca sa te simti mai bine.
Eu nu o sa-ti ofer un raspuns de genul, pentru ca nu sunt acel tip de persoana, in schimb, o sa-ti dau alt tip de raspuns.
Am 18 ani si nu am avut niciodata o prietena, si cu cat petrec mai mult timp singur si observ lumea, cu atat imi doresc mai putin una.
Detest oamenii si asta pentru ca am fost alungat din orice grup incercam sa intru, am fost batjocorit, lumea ma lua la misto indiferent unde eram si tot ce auzeam erau rasete si insulte.
Am fost singur pe tot parcursul scolii si inca sunt singur, nu am pe nimeni pentru ca dupa toate cele intamplate nu am incredere in nimeni, si sunt greu de suportat.
Am ajuns sa nu-mi pese de nimeni, de nimic, sa imi petrec zilele singur, sa "sufar" de singuratate si totusi, sa refuz orice incercare de a ma integra in societate.
Urasc normalul, urasc societatea, urasc oamenii care asculta melodii scoase de orice retard care apare la televizor, urasc orice retard care apare la televizor, urasc orice tampit care merge pe strada in cele mai noi haine laudandu-se ca este la moda.
Am fost respins, refuzat, insultat, si oamenii au cutat mereu sa-mi faca rau, nu fizic, ci psihic, sa spuna o minciuna despre mine, sa spuna ca am facut lucruri pe care nu le facusem.
Ajunsesem sa aud ca sunt impreuna cu persoane pe care nu le cunosteam si ca faceam chestii de care n-aveam habar.

Si sunt mult mai multe de spus. Nu ma vait cu chestiile astea, sincer, imi cam sunt indiferente, daca as putea sa-mi schimb trecutul, nu as face-o, cu siguranta.
Desi ceilalti au incercat sa te incurajeze, eu am incercat sa-ti arat ca te inteleg, ti-am spus o mica parte, foarte scurta, din toate tampeniile care mi s-au intamplat, si am incercat sa-ti arat ca nu sunt foarte diferit de tine.

Nu o sa incep sa simt mila, nu-mi place sa simt mila, si cu siguranta nu o sa incep sa te alint cu chestii gen "draga mea, iubita mea prietena" si alte tampenii de genul care ofera exprimarii o nuanta de idiotenie incredibila.

Tot ce pot sa-ti spun este ca nu merita. Singurul motiv pentru care esti urata este pentru ca te simti urata. Nu esti urata, nu exista persoane urate.
Pana si cea mai urata persoana poate parea frumoasa in fata oamenilor daca stie sa inspire iubire.

Nu-ti spun replica "inima conteaza, nu aparentele", ci faptul ca atitudinea conteaza, felul in care te porti cu oamenii, felul in care esti.

Parintii mei sunt niste parinti buni, desii am avut in trecut certuri cu ei, acum ne intelegem bine, insa nici unul din ei nu ma intelege.
Nu e vina lor, e vina mea, sunt greu de inteles, nu las oamenii sa o faca, dar ideea e ca nici eu nu sunt inteles de parinti.

Am terminat de curand scoala, trebuie sa dau nenorocitul de bac, dar in afara de 2 colegi cu care mai stateam, nu aveam pe nimeni altcineva, si ce e si mai si e ca fiecare persoana din clasa aia ma detesta, ma ura, si asta pentru ca nu eram ca ei.
Aveam bani, dar nu-mi luam haine colorate si alte tampenii de genul, nu ascultam manele, nu ma duceam la sala si nu ma indopam cu steroizi, etc, deci nimeni nu ma suporta, si asta pentru ca veneam cu haine sumbre si simple la scoala, umblam cu casti in urechi mai tot timpul, si nu suportam tampeniile pe care le scoteau pe gura.

Asa cum am spus, desii am 18 ani nu am avut pana acum o relatie stabila, de foarte foarte scurta durata (1-2 zile) da, dar ceva stabil, nu, si in mare parte pentru ca fetele ma detesta si eu detest fetele.
Este greu sa suporti pe cineva care nu este de acord cu nimic din ce spui, care considera ca serialele de dragoste la care te uiti sunt niste tampenii totale, care nu intelege de ce te machezi, de ce te imbraci nu stiu cum, de ce ai tot felul de aere si alte lucruri de genul.
E greu sa suporti pe cineva care nu prea suporta sa treaca cu vederea atunci cand vede prostie si care iti spune verde-n fata tot ce crede despre tine, indiferent ca e rau sau bun.

Asa ca, nu esti singura. Te inteleg, am trecut si inca trec prin ce treci tu, dar daca e o chestie pe care o stiu, e ca nu merita sa-ti pierzi viata pentru tampeniile astea.

Nu merita sa mori pentru o societate de rahat, nu merita sa mori pentru ca nu te poti integra in cel mai mare grup de prosti, nu merita sa mori pentru ca nu ai un iubit stresant dupa tine, nu merita sa mori pentru ca nu te distrezi cum se distreaza toti tampitii din ziua de azi, bautura, droguri, injuraturi, etc.

Nu merita sa mori pentru toate astea, eu n-am murit, si sincer, prefer sa raman singur decat sa ajung sa ma integrez, sau macar sa doresc sa ma integrez in societate.

| Mayar a răspuns:

E o emisiune in coreea de sud unde tinere care cred ca sunt urate [in ceea cep riveste chipul, caci la ei acolo e marea problema] sunt operate si apoi hipnotizate astfel incat sa li se lucreze si putin la psihic. Poti sa te uiti acolo, cauti pe youtube, si poate inveti ceva, desi, defectele sunt doar inmintea ta. Perfectiunea exista ca si cuvant, dar nu ca si realitate. Multumeste-i lui dumnezeu ca nu esti intr-o situatie groaznica.

| Aasdfghj a răspuns:

Da, normal ca are rost sa traiesti. Daca ceilalti sunt altfel decat tine nu inseamna ca trebuie sa mori. Odata si odata tot o sa-ti faci si tu prieteni cu care sa te intelegi. Asa-i la scoala, si in generala si in liceu este acelasi lucru. Toti sunt in grupulete iar daca nu esti ca si ei nu te baga in seama.
Fa-ti prieteni pe internet mai intai. Poate chiar sa gasesti pe cineva din acelasi oras ca si tine.

Sunt curioasa, cati ani ai?

| William a răspuns:

Da, are rost, dar nu te astepta sa ai o viata fericita.

| PedoBarbie a răspuns:

Da, mai are. Viața e frumoasă.

| Suck a răspuns:

Daca pentru tine asta inseamna viata atunci nu mai are rost sa traiesti.

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ești frumoasă. asta e doar o perioadă mai urâtă, nu înseamnă că așa va fi toată viața ta. încearcă să fii mai deschisă, sociabilă cu cei din jur. așa o să-ți faci prieteni.schimbă-te pe tine și îți schimbi și viața. nu a zis nimeni că viața e ușoară, dar merită trăită.

| Cristinaaa57 a răspuns:

Nu gandii asa, fiecare e frumos in felul lui si intra in vorba cu oameni, chiar daca toti acum sunt cu fite, exista si oameni care au suflet si care se uita la suflet nu la aspectul fizic, doar asteapta caci lucrurile se vor schimba

| Akazome explică (pentru Cristinaaa57):

Hey. As vrea sa mai vorbim. big grin Am vazut ca mi-ai dat mesaj pe privat dar statusul de junior nu ma lasa sa trimit mesaje. straight face Ai facebook? Sau daca vrei putem vorbi pe messenger.

| horansgang a răspuns:

Vai, draga mea! Nu mai gândi aşa, bine? Nu se face asta. Şi stai liniştită, o să ai şi tu prietenii, o să te simţi şi tu bine în pielea ta, dar aşteptă şi fii ambiţioasă. Oamenii sunt răi, într-adevăr, dar Creatorul fix de aceea ne-a adunat pe toţi într-un singur loc ca să creăm şi noi, la rândul nostru, ceva: înţelegere. Iubire. Ataşament. Mai pe scurt, să creăm sentimente puternice prin care să-i arătăm că nu a creat degeaba toate aceste minunăţii!
Domniţă, nu eşti urâtă. Nimeni nu e urât. Toţi suntem frumoşi în felul nostru, dacă nu la fizic, atunci la caracter şi tot avem ceva special!
Să nu mai gândeşti aşa, okay? Promite.

Şi am şi eu nişte întrebări pentru tine: Câţi ani ai? Cum te cheamă?

Scrie-mi pe privat dacă vrei să mai vorbim, o să-ţi răspund oricând.

| Cincinetti a răspuns:

Fata, eu sunt baiat si asa sunt si eu. Nu am prieteni cred ca viata asta nu are rost... daca vrei ne putem auzi. Trimite-mi, daca vrei, nr. tau de telefon prin mesaj privat la Cincinetti

| NarutoFan134 a răspuns:

Nu spune asta. Toti au un motiv sa traiasca, inclusiv tu. Esti frumoasa in felul tau. Nu esti inutila. Legat de prieteni, incearca sa te alaturi altor fete (sau baieti, in cazul in care te simti mai in largul tau in preajma lor) in pauze, sau sa iesiti mai multi la un suc dupa scoala. Iti vei face prieteni, iti garantez. Incearca sa nu mai stai mereu in banca si sa nu mai fi asa pesimista, fiindca asta nu te va ajuta.

| good2answer a răspuns:

Mdap...e trist prin ce treci... Sincer nu exista sfat pe care sa-l si asculti, nu numai sa-l citesti si gata. Prin ce treci tu, e greu. Nici o persoana nu te va ridica. Va trebui sa o faci singura. Trebuie sa schimbi cam totul la tine. Daca nu, atunci peste putin timp, vei intalni sigur persoane cu care vei avea ceva in comun. Daca nu esti la liceu inca, sa stii ca atunci cand vei fi la liceu, totul se va schimba. Multa bafta, si stai tare.

| FaraiiAndile41 a răspuns:

Sunt lucruri temporare.
Nu fa nenorociri pe care le vei regreta mai tarziu happy
Si eu am avut perioade pe la 14-15 ani de genu pana cand m-au dus parintii la pshiholog. In fine, am facut sedinte si am prins incredere-n mine.
Stiu si eu... daca nu functioneaza fa o schimbare! Poate te vei simtii mai bine in pielea ta. :3
Sper ca te-am ajutat, ti-am dat o idee sau te-ai gandit putin la ce ti-am spus.
Pup:*